Απίστευτο: Εκατομμυριούχοι μοιράζουν δωρεάν καύσιμα! [video]

Ουρές χιλιομέτρων στα βενζινάδικα, από πολίτες που επιθυμούν να βάλουν δωρεάν καύσιμα στα αυτοκίνητά τους.

  • -
  • -

Με τις τιμές των καυσίμων να βρίσκονται σε δυσθεώρητα ύψη, οι προσφορές για δωρεάν γέμισμα του ντεπόζιτου, λογικό είναι να γίνονται δεκτές με ενθουσιασμό. Στις ΗΠΑ, ορισμένοι εύποροι επιχειρηματίες όπως ο Εrnie Βoch Jr, προκειμένου να δώσουν μια χείρα βοηθείας στους συμπολίτες τους, προβαίνουν σε κινήσεις που ενθουσιάζουν.

Ο εν λόγω επιχειρηματίας, στις αρχές του μήνα, ανακοίνωσε πως προσφέρει 26.500 λίτρα δωρεάν καυσίμου στο πρατήριο «Rojo's Car Wash» που βρίσκεται στην πόλη Norwood της Μασαχουσέτης. Μόλις έγινε γνωστή η δράση του κυρίου Βoch Jr, στα social media επικράτησε ένας μικρός χαμός, με τους οδηγούς να σπεύδουν στο βενζινάδικο.

gas

Σε ελάχιστα λεπτά, στον δρόμο που οδηγεί στο πρατήριο δημιουργήθηκε ουρά χιλιομέτρων από αυτοκίνητα, των οποίων οι κάτοχοι έσπευσαν να επωφεληθούν της δωρεάς. Μάλιστα, το θέμα έγινε πρώτη είδηση στα τοπικά Μέσα Ενημέρωσης.

Δείτε στο παρακάτω video τι συνέβη στο πρατήριο:

Εργοδότες που χαρίζουν βενζίνη στους υπαλλήλους

Το ίδιο ακριβώς συνέβη και στο Kinston της Βόρειας Καρολίνας λίγες ημέρες αργότερα. Η κυρία Nikisha Williams, ιδιοκτήτρια της εταιρείας υπηρεσιών ιατρικής περίθαλψης «Supreme Choice Health Care», θέλοντας να επιβραβεύσεις τους εργαζομένους, τους είπε ότι μπορούν να μεταβούν στο πρατήριο «Liberty Gas Station» και να βάλουν δωρεάν καύσιμο στα οχήματά τους.

Λίγο αργότερα, ο δρόμος Greenbriar γέμισε με αυτοκίνητα, με εκατοντάδες οδηγούς να περιμένουν υπομονετικά τη σειρά τους για να βάλουν καύσιμο. Κάθε ένας από τους 250 εργαζομένους, είχε τη δυνατότητα να βάλει βενζίνη ή πετρέλαιο αξίας 50 δολαρίων. Της προσφοράς επωφελήθηκαν και κάποιοι άλλοι οδηγοί, οι οποίοι έτυχε να περνούν από το σημείο.

gas

Αξίζει να σημειώσουμε πως, στις ΗΠΑ η μονάδα μέτρησης είναι το γαλόνι. Το υγρό γαλόνι ισούται με 3,785 λίτρα και η μέση τιμή του είναι στα 4,153 δολάρια για τη βενζίνη και στα 5,071 για το diesel. Με απλά λόγια, το λίτρο βενζίνης στις ΗΠΑ στοιχίζει περίπου 1,09$, δηλαδή το μισό από όσο στη χώρα μας.

Δες εδώ με ποια tips θα ρίξεις την κατανάλωση καυσίμου

Δωροεπιταγές για καύσιμο συνολικής αξίας 1 εκατομμυρίου δολαρίων είχε προσφέρει νωρίτερα κι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας στο Σικάγο. Ο κύριος Willie Wilson πήρε μάλιστα ο ίδιος τη μάνικα για να βάλει βενζίνη στα αυτοκίνητα των Αμερικανών, ενώ προσέλαβε 250 άτομα για να βοηθήσουν τα πρατήρια στην εξυπηρέτηση των πολιτών.



Πηγές: Boston.com, CBS Chicago

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...