Τριπλή νίκη για το Dacia Duster σε αγώνα με γυναικεία πληρώματα

Όλες τις θέσεις του βάθρου κατέκτησε το Dacia Duster στο Rallye Aïcha des Gazelles, επιδεικνύοντας σπουδαίες ικανότητες στον απαιτητικό αγώνα.

  • -
  • -

Ο αγώνας Rallye Aïcha des Gazelles σίγουρα θα μείνει στην ιστορία για τη Dacia αφού τα Duster με κωδικούς πληρώματος 310, 301 και 304 πήραν την πρώτη, δεύτερη και τρίτη θέση αντίστοιχα. Ο αγώνας με τα γυναικεία πληρώματα εντυπωσιάζει με τις απαιτήσεις του αφού πρόκειται για έναν από τους δυσκολότερους του είδους. Αμμόλοφοι, βράχοι, πετρώδες έδαφος, ακόμη και αμμοθύελλα έπιασε κατά τη διάρκεια του αγώνα, δοκιμάζοντας τις αντοχές των ανθρώπων και των μηχανών.

Διαβάστε τη δοκιμή μας για το τετρακίνητο Dacia Duster 1.5 Blue dCi 4x4

Οι φωνές και οι πανηγυρισμοί ακολούθησαν αμέσως μετά το τέλος του αγώνα και τα χαρούμενα πρόσωπα των γυναικών που συμμετείχαν έδειξαν το πνεύμα της ομάδας! Σύμφωνα με όσα δήλωσαν, τα τρία πληρώματα έζησαν το όνειρό τους. Η περιπέτεια με τα τρία Dacia Duster τους έκανε να πιστέψουν ότι ξεπέρασαν τους εαυτούς τους και χάρη σε αυτή την επιβλητική νίκη, το Dacia Duster παραμένει αήττητο στην κατηγορία των crossover από το 2017.

Τι είναι ο αγώνας Rallye Aïcha des Gazelles

Το μεγαλύτερο χαρακτηριστικό του συγκεκριμένου αγώνα είναι ότι δεν χρησιμοποιείται τίποτα περισσότερο από ένας χάρτης και μια πυξίδα. Χρειάζεται ένα ικανό όχημα, ένας εξαιρετικός οδηγός, ένας συνοδηγός με εμπειρία στην καθοδήγηση μέσα στη φύση και την εύρεση της συντομότερης διαδρομής και μια έμπιστη ομάδα με ικανούς τεχνικούς. Το Dacia Duster έδειξε για μια ακόμη φορά ότι μπορεί να ξεπεράσει ακόμη και τις μεγαλύτερες δυσκολίες!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...