GOCAR Magazine #100: Οι καλύτερες φωτογραφίες των 100 τευχών

Μοναδικά στιγμιότυπα που μένουν χαραγμένα στη μνήμη, στο 100ο, επετειακό τεύχος του καλύτερου περιοδικού αυτοκινήτου.

  • -
  • -

Το GOGAR Magazine δεν έφτασε τυχαία στην κορυφή της ενημέρωσης. Στην πορεία των 100 τευχών, δοκιμάζοντας τα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς, οι φωτογράφοι είχαν την ευκαιρία να καταγράψουν την πιο ευφάνταστη εικόνα και οι καμεραμάν να εστιάσουν στις πιο επιλεκτικές λήψεις. Χάρη στο πάθος, τον ενθουσιασμό και την έμπνευση όλων, το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο.

Από το ατελείωτο υλικό που έχουμε συγκεντρώσει όλα αυτά τα χρόνια, υπάρχουν κάποιες φωτογραφίες που ξεχωρίζουν. Στιγμιότυπα που έχουν μείνει χαραγμένα στη μνήμη όλων μας. Αυτοκίνητα όπως το ποθητό Nissan GT-R, το απολαυστικό Toyota GT86, η συναρπαστική Porsche Taycan, το απόλυτο Ford Focus RS, η ονειρική Mustang, το θηριώδες Land Rover Defender και το ταπεινό αλλά εξόχως αποτελεσματικό Dacia Duster, ήταν ορισμένα από τα μοντέλα που πέρασαν από τα χέρια μας και αποτέλεσαν ιδανικά θέματα για το φωτογραφικό φακό. Κι αν κατεβάσετε τώρα το GOCAR Magazine #100 δωρεάν, έχετε τη δυνατότητα να τις δείτε όλες μαζί! Μαζί με νέο, αποκλειστικό περιεχόμενο με video-δοκιμές, θέματα επικαιρότητας και ειδικά αφιερώματα.

best

Δείτε τις καλύτερες φωτογραφίες στο GOCAR Magazine #100

Το πρώτο ψηφιακό περιοδικό στην Ελλάδα και το μοναδικό στο είδος του σε παγκόσμια κλίμακα κυκλοφόρησε τον Μάιο του 2013. Ένα καινοτόμο εκδοτικό εγχείρημα που άλλαξε τα δεδομένα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία για το αυτοκίνητο. Έφερε το περιοδικό αυτοκινήτου στο tablet και στο smartphone, εντελώς δωρεάν. Με τεχνολογία που επέτρεπε μια πρωτόγνωρα δημιουργική προσέγγιση στη παραγωγή περιεχομένου και πρόσφερε στον αναγνώστη μια διαδραστική εμπειρία, τόσο online όσο και off-line, σε βαθμό που φυσικά το χαρτί δεν θα μπορούσε ποτέ να προσφέρει. Με την ίδια φιλοσοφία συνεχίζουμε και σήμερα, βελτιώνοντας διαρκώς την αισθητική και την τεχνολογία του app έτσι ώστε να προσφέρουμε στους 80.000 συνδρομητές του GOCAR Magazine το κορυφαίο περιεχόμενο για το αυτοκίνητο και την βέλτιστη εμπειρία ανάγνωσης σε κάθε συσκευή.

Κατεβάστε, λοιπόν, τώρα τη νέα και αναβαθμισμένη εφαρμογή του GOCAR Magazine δωρεάν από το App Store αν έχετε iPad ή από το Play Store αν έχετε Android tablet ή smartphone, και “ξεφυλλίστε” το όπου κι αν είστε!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...