Αξιόπιστο, πλήρως υβριδικό που καίει 4 lt/100 km, χωρίς Τέλη! – Ποιο είναι;

Με μοντέρνα εμφάνιση, κορυφαία τεχνολογία και απαράμιλλη αξιοπιστία, δεν είναι τυχαίο που βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κόσμου

  • -
  • -

Οι καιροί είναι δύσκολοι και τα budget περιορισμένα. Η αγορά ενός καινούργιου αυτοκινήτου και πόσο μάλλον κορυφαίου σε ζήτηση, αρχίζει να μοιάζει με επιστημονική φαντασία, όχι μόνο λόγω διαθεσιμότητας, αλλά και λόγω της συνεχούς αύξησης των τιμών. Πως θα σας φαινόταν λοιπόν, αν μέσα σε αυτό το χάος που επικρατεί, εμείς έχουμε να σας προτείνουμε όχι απλά μία κορυφαία επιλογή σύμφωνα με τα χαρακτηριστικά που προσφέρει, αλλά και με κόστος που ξεκινάει από 20.000 €.

Πρόκειται για το πρώτο σε πωλήσεις μοντέλο της αγοράς, το οποίο προσφέρετε μεν με αποκλειστικά θερμικά σύνολα, αλλά η πλήρως υβριδική του έκδοση είναι αυτή που το έχει κάνει διάσημο. Με μέση κατανάλωση μόλις 4 lt/100km και εκπομπές CO2 κάτω των 90 gr/km (87 gr/km), όχι μόνο θα σε κάνει να ξεχάσεις τις δυσάρεστες επισκέψεις στο πρατήριο καυσίμων, αλλά σε απαλλάσσει και από το άγχος των Τελών Κυκλοφορίας.

Η μοντέρνα του εμφάνιση το κάνει να ξεχωρίζει, οι compact διαστάσεις κάνουν τις μετακινήσεις σε αστικό δίκτυο «παιχνιδάκι» και η κορυφαία οδική συμπεριφορά θα ικανοποιήσει ακόμη και τον πιο ικανοποιητικό οδηγό. Ποιο μοντέλο καταφέρνει να τα συνδυάσει όλα αυτά;

Τόση ώρα αναφερόμαστε στο best-seller supermini της Toyota, Yaris, το οποίο έχει κερδίσει κοινό και κριτικούς από την πρώτη στιγμή που αποκαλύφθηκε. Γι’ αυτό άλλωστε συνεχίζει να βρίσκεται και στην κορυφή. Με τιμές που ξεκινούν από τις 20.380 ευρώ για την Full Hybrid έκδοση των 116 ίππων με το βασικό πακέτο εξοπλισμού Active και ποιος δεν θα ήθελε να ζήσει τα προνόμια ενός κορυφαίου υβριδικού συστήματος σε καθημερινή χρήση.

Πατήστε εδώ για να δείτε όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την έκδοση 1.5 Active Hybrid, ενώ εδώ θα βρείτε όλη την διαθέσιμη γκάμα του ιαπωνικού μοντέλου στην χώρα μας.

Τέλος, πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε την αναλυτική δοκιμή του.

yaris

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...