Μία Mercedes-AMG γυρνάει στην πίστα τέρμα γκάζι, χωρίς οδηγό [video]

Μία AMG GT 63 S με 600+ ίππους και αυτόνομη οδήγηση "γαζώνει" στην πίστα

  • -
  • -

H Mercedes-AMG GT 63 S, από μόνη της αποτελεί ένα επίτευγμα συνδυάζοντας την πολυτέλεια και την άνεση που χαρακτηρίζει όλα τα μεγάλου μεγέθους μοντέλα της μάρκας, με εκκωφαντικές επιδόσεις που κάνουν ακόμη και sportscars να κοκκινίζουν. Αυτό όμως δεν φαίνεται να είναι αρκετό για την γερμανική εταιρεία η οποία θέλοντας να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά από την εποχή της, παρουσιάζει τεχνολογίες που πραγματικά μας αφήνουν με το όνομα ανοιχτό.

Σε ένα πρόσφατο video της σειράς “Inside AMG”, η αυτοκινητοβιομηχανία από την Στουτγάρδη παρουσιάζει μεταξύ άλλων και την ολοκληρωμένη τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης. Σίγουρα έχουμε ξαναδεί πλάνα αυτοκινήτων που κινούνται μόνα τους, αυτό όμως δεν σημαίνει πως παύει να είναι εντυπωσιακό ένα super-saloon άνω των 600 ίππων που κινείται με τέρμα γκάζι στην πίστα, αγγίζοντας ταχύτητες των 170 km/h. Και όλα αυτά χωρίς καν κάποιο επιβάτη για επίβλεψη.

Δείτε ακόμη: H Mercedes αναλαμβάνει την ευθύνη αν τρακάρεις με αυτόνομη οδήγηση

Δείτε στα πλάνα ένα τιμόνι να κινείται μόνο του και τον twin-turbo V8 να βρυχάται, καθώς η GT 63 S καταπίνει τον δρόμο που ξετυλίγεται μπροστά της χωρίς δεύτερη σκέψη. Αν δεν μπορείτε να φανταστείτε πως μπορεί να είναι μία τέτοια εμπειρία, δείτε λίγο αργότερα τους πρωταγωνιστές του κλιπ, να μπαίνουν για μία βόλτα… ως απλοί επιβάτες.

Εσείς θα το επιχειρούσατε;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...