Opel Rocks-e Kargo: Χώρος 400 lt σε 2,4 m μήκους

Η Opel παρουσίασε την επαγγελματική έκδοση του Rocks-e, του λιλιπούτειου ηλεκτρικού μοντέλου πόλης που δημιούργησε η γερμανική εταιρεία.

  • -
  • -

Η ονομασία της είναι Rocks-e KARGO και η βασική διαφορά είναι ότι έχει αφαιρεθεί το κάθισμα του συνοδηγού (στην κανονική έκδοση το μοντέλο είναι διθέσιο). Ο χώρος που απελευθερώθηκε από την αφαίρεση του καθίσματος είναι πλέον διαθέσιμος ώστε να τοποθετηθούν μικρότερα ή μεγαλύτερα αντικείμενα.

Πιο αναλυτικά, ο συνολικός όγκος των αντικειμένων που μπορεί να μεταφέρει το Rocks-e KARGO αγγίζει μέχρι και τα 400 λίτρα, το βάρος τους μπορεί να είναι ακόμα και 140 κιλά ενώ όσον αφορά τις διαστάσεις, μπορούν να μετακινηθούν αντικείμενα με μήκος μέχρι και 1,2 μέτρα.

Opel

Για την τοποθέτηση των αντικειμένων υπάρχει ειδικός χώρος ο οποίος τα χωρίζει από τον οδηγό. Η πρόσβαση στα διάφορα αντικείμενα γίνεται είτε από ένα μικρό καπάκι ενώ ο οδηγός βρίσκεται στη θέση του, είτε ανοίγοντας ολόκληρο το κάλυμμα έχοντας ανοίξει την πόρτα προς την πλευρά του συνοδηγού.

Δείτε ακόμα: «Κλειδί» για την πόλη το Opel Rocks-e – Το οδηγείς από 15 χρόνων

Βοηθώντας στην παραγωγικότητα και τονίζοντας τις έξυπνες λύσεις, το κάλυμμα των αντικειμένων είναι αντιολισθητική επιφάνεια ώστε εκεί να μπορεί να τοποθετηθεί σημειωματάριο, laptop ή tablet, ενώ υπάρχει και υποδοχή για χαρτιά διαστάσεων Α4.

Opel

Όπως και στην κανονική έκδοση η ισχύς του μοντέλου της Opel είναι 8 ίπποι, ενώ στιγμιαία μπορεί να φτάσει μέχρι και τους 12 ίππους, με την αυτονομία από την μπαταρία των 5,5 kWh να αρκεί για να καλυφθεί απόσταση μέχρι και 75 km. Ίδιες είναι και οι εξωτερικές διαστάσεις, με 2,41 μέτρα μήκος, 1,39 μέτρα πλάτος και 1,52 μέτρα ύψος.

Η διάθεσή του θα ξεκινήσει από τη Γερμανία και την Ολλανδία, ενώ σταδιακά θα επεκταθεί και σε άλλες αγορές.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...