Υβριδικό SUV χωρίς τέλη κυκλοφορίας, με 4,6 lt/100km και τιμή 22.000 € – Ποιο είναι;

To μικρό ιαπωνικό SUV με το που ήρθε κυριάρχησε στην κατηγορία του, χάρη στο κορυφαίο υβριδικό σύστημα και το... βαρύ όνομα.

  • -
  • -

Στην αγορά υπάρχουν SUV, κάθε μεγέθους: A-SUV, B-SUV, C-SUV και πάει λέγοντας. Οι επιλογές που ποροσφέρουν οι εταιρείες είναι αναρίθμητες, κάνοντας την τελική απόφαση πιο δύσκολη από ποτέ. Ανταγωνιστικές τεχνολογίες, στιλάτη εμφάνιση και value for money χαρακτήρας. Αυτά θα μπορούσαν να είναι τα στοιχεία που θα αναδείξουν τον νικητή στην λίστα με τα υποψήφια προς απόκτηση, αλλά πλέον είναι τόσα τα μοντέλα που αντιπροσωπεύονται από τους συγκεκριμένους χαρακτηρισμούς που θα χρειαστεί το κάτι παραπάνω.

Θα χρειαστεί να συνυπολογίσουμε - καλώς ή κακώς - και τον παράγοντα της εμπιστοσύνης που προσφέρει το όνομα του κατασκευαστή. Δεν είναι τυχαίο πως υπάρχουν μοντέλα και εταιρείες με διαχρονική αξία, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στις πωλήσεις τους. Ακολουθώντας αυτή την λογική, επιλέξαμε ένα φρέσκο μοντέλο μεν, το οποίο όμως αποτελεί ήδη ένα από τα αγαπημένα του κοινού. Ακράδαντη απόδειξη το εβδομαδιαίο μας Top 10, στο οποίο βρίσκεται στην κορυφή της λίστας -ή πολύ κοντά της- εδώ και μήνες.

Στην βασική του full υβριδική έκδοση συνδυάζει την χαμηλή κατανάλωση (4,6 lt/100 km) και τα μηδενικά Τέλη Κυκλοφορίας λόγω των χαμηλών εκπομπών ρύπων (103 g/km), που έχουμε συνηθίσει σε μοντέλα με αντίστοιχη τεχνολογία, με άνετους χώρους και χαμηλό κόστος απόκτησης. Ο χώρος αποσκευών αγγίζει τα 390 lt, ενώ η υπερυψωμένη φύση του δεν απαγορεύει και τις εξορμήσεις εκτός δρόμου.

Το κόστος για όλα αυτά; 22.020 ευρώ! Τόσο κοστίζει το Toyota Yaris Cross στην έκδοση 1.5 Hybrid Active των 116 ίππων. Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά πάνω από 140 στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις ίδιες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα του μοντέλου. Παράλληλαμπορείτε να διαβάσετε εδώ τη δοκιμή του.

yaris cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...