CUPRA: Πότε έρχεται το νέο υβριδικό SUV

Θα είναι διαθέσιμο ως mild και plug-in hybrid, με την ηλεκτρική αυτονομία του δεύτερου να αγγίζει τα 100 km

  • -
  • -

Η ώθηση της CUPRA για διεύρυνση της γκάμας της συνεχίζεται, καθώς η αντισυμβατική μάρκα επιταχύνει το λανσάρισμα νέων μοντέλων με την παρουσίαση ενός ολοκαίνουργιου SUV, στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική κατηγορία των compact SUV οχημάτων. Το εξηλεκτρισμένο crossover σχεδιάστηκε για να ξεχωρίζει σύμφωνα με την ίδια, χάρη στην γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση του η οποία εκφράζει γενναία συναισθήματα και επιδόσεις και αποπνέει μια ισχυρή αίσθηση ελευθερίας.

Τι γνωρίζουμε για το νέο SUV της CUPRA

Θα έχει μήκος περίπου 4,5 m επιτρέποντας τόσο στις ομάδες σχεδιασμού, όσο και στις ομάδες μηχανικών να αναπτύξουν ένα όχημα που θα ενσωματώνει την ουσία της μάρκας, ενώ θα προσφέρει τις ιδανικές αναλογίες για να είναι ανταγωνιστικό στην απαιτητική αυτή κατηγορία των C-SUV.

Το αυτοκίνητο θα ενσωματώνει τεχνολογία κινητήρων mHEV και PHEV. Η plug-in hybrid έκδοση θα επωφεληθεί από μία νέας γενιάς τεχνολογία, η οποία θα του προσφέρει τη δυνατότητα να ταξιδέψει περίπου για 100 km σε πλήρως ηλεκτρική λειτουργία.

Το νέο CUPRA SUV θα παράγεται μαζί με το Audi Q3 Sportback στην Ουγγαρία, στις εγκαταστάσεις του Györ, ξεκινώντας από το 2024.

Δείτε ακόμη Πόσο κοστίζει το ηλεκτρικό CUPRA Born στην Ελλάδα

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...