Τι δουλειά έχει ο Ibrahimovic στο σπίτι της Ferrari; [video]

Οι θριαμβευτές του GP του Μπαχρέιν υποδέχθηκαν τον σπουδαίο Σουηδό ποδοσφαιριστή στο Maranello. Ποιος ήταν ο λόγος όμως;

  • -
  • -

Συγκαταλέγεται στους εκλεκτούς πελάτες της Ferrari, καθώς έχει στην κατοχή του ορισμένα από τα κορυφαία μοντέλα της μάρκας, όπως τις Monza SP2, SF90 Stradale και Enzo. Επιτυχημένος ποδοσφαιριστής με σπουδαία καριέρα, φοβερός στράικερ, αλλά και τρομερός αλαζόνας.

Αρέσκεται να προβάλλει το εγώ του σε κάθε ευκαιρία και οι ατάκες του έχουν μείνει στην ιστορία. Οι Charles Leclerc και Carlos Sainz το αντιλήφθηκαν καλά στο Maranello, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Maranello.

zlatan

Ο Zlatan Ibrahimovic έδωσε ακόμη ένα ρεσιτάλ, αυτή τη φορά στο «σπίτι» της Ferrari, όπου μετέβη για ένα τηλεοπτικό γύρισμα της UEFA. Οι δύο οδηγοί της Scuderia ήταν αυτοί που ανέλαβαν την υποδοχή, με τον Leclerc να τον ξεναγεί στο εργοστάσιο και τον Sainz να αναλαμβάνει τη βόλτα στην πίστα του Fiorano με την εκθαμβωτική 296 GTB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΗΝ 296 GTB

Ο Σουηδός, φυσικά και δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει το ιταλικό supercar των 830 ίππων, με τις ατάκες του να αφήνουν άναυδο τον Ισπανό οδηγό.

Δείτε ένα μικρό απόσπασμα από το αφιέρωμα της UEFA εδώ. Ολόκληρο το βίντεο θα είναι διαθέσιμο στις  25 Μαρτίου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...