Hyundai Kona Hybrid vs Toyota Yaris Cross: Δείτε τι ψηφίσατε

Δύο φουλ υβριδικά SUV που γοητεύουν με την πολυχρηστικότητα, αλλά και τις ικανότητές τους. Ποιο ήταν η επιλογή σας;

  • -
  • -

Ο αγοραστής που θέλει να αποκτήσει ένα αυτοκίνητο για καθημερινή οικονομία στην πόλη και άνεση, αλλά και SUV ταυτότητα για εκδρομές και ταξίδια, είναι πολύ πιθανό να στραφεί προς την κατηγορία των B-SUV. Ειδικότερα δε σε μια φουλ υβριδική έκδοση που δίνει δυνατότητα ηλεκτροκίνησης στις αστικές συνθήκες, χωρίς όμως να υπάρχει η ανάγκη φόρτισης του οχήματος. Πρόσφατα, δοκιμάσαμε δύο πολύ ενδιαφέρουσες προτάσεις με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Πρόκειται για το Hyundai Kona Hybrid και το Toyota Yaris Cross Hybrid. Αμφότερα μας κέρδισαν με την πληρότητά τους αλλά και τον τρόπο που σερβίρουν την ηλεκτροκίνηση. Εκεί που πραγματικά χρειάζεται (σταμάτα-ξεκίνα) ο ηλεκτροκινητήρας αναλαμβάνει δράση και «ξεφορτώνει» από υποχρεώσεις το μοτέρ εσωτερικής καύσης. Μετά τις δοκιμές μας, σας ζητήσαμε να μας πείτε ποιο από τα δύο προτιμάτε και ενδεχομένως, να κάνατε δικό σας.

Τα αποτελέσματα ήταν, για ακόμη μια φορά, πολύ κοντά μεταξύ τους, γεγονός που δείχνει ότι κερδίζουν την προσοχή του κοινού. Νικητής ωστόσο, ήταν το Toyota Yaris Cross Hybrid. Κατάφερε να συγκεντρώσει το 57% των ψήφων, με το Hyundai Kona Hybrid να παίρνει το υπόλοιπο 43%. Τα δύο μοντέλα είναι από τα δημοφιλέστερα στις αναζητήσεις του κοινού στο GOCAR οπότε περιμέναμε πως η αναμέτρηση θα εξελιχθεί σε ντέρμπι.

Αν δεν έχετε ψηφίσει, μπορείτε να το κάνετε με ένα κλικ εδώ. Να τονίσουμε ότι επειδή το αφιέρωμα είναι live, τα νούμερα μπορεί να αλλάξουν οποιαδήποτε στιγμή.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...