Οι κάτοικοι της Αστυπάλαιας επέλεξαν SEAT MÓ

Εκτός από ηλεκτρικά αυτοκίνητα, οι κάτοικοι του ελληνικού νησιού έχουν στη διάθεσή τους και ηλεκτρικά scooter.

  • -
  • -

Στα ελληνικά νησιά, οι μετακινήσεις με scooter και δη ηλεκτρικά, όπως το SEAT MÓ θεωρούνται ιδανικές. Το VW Group ξεκίνησε τη διάθεση οχημάτων και scooter στους κατοίκους της Αστυπάλαιας, με τους δύο πρώτους ιδιώτες να κυκλοφορούν στους δρόμους του νησιού, με το αθόρυβο, οικολογικό και άκρως αποδοτικό δίτροχο.

Το υψηλών επιδόσεων MÓ eScooter 125 έχει αυτονομία 137 km και μπορεί να αναπτύξει μέγιστη ταχύτητα 95 km/h. Διαθέτει full LED φώτα, ενσωματώνει τρία προφίλ οδήγησης (Eco, City, Sport) και όπισθεν ώστε ο αναβάτης να παρκάρει εύκολα οπουδήποτε και να έχει τον πλήρη έλεγχο.

seat mo1

Είναι ήσυχο, άνετο και εργονομικό. Δεν μολύνει, μπορεί να ανταπεξέλθει σε οποιοδήποτε τύπο δρόμου και απαιτεί ελάχιστη συντήρηση. Όχι μόνο επιταχύνει πιο γρήγορα από ένα scooter εσωτερικής καύσης 125cc αλλά το κάνει και χωρίς να ακούγεται το παραμικρό. 

Φέρει αποσπώμενη μπαταρία για εύκολη μεταφορά και φόρτιση σε οποιαδήποτε συμβατική πρίζα. Η μπαταρία μεταφέρεται με ρόδες και μια πλήρη φόρτιση σε οικιακού τύπου πρίζα σούκο διαρκεί 6-8 ώρες. Φυσικά, όπου υπάρχει η δυνατότητα, μπορεί να φορτιστεί και πάνω στο scooter.

Δείτε εδώ τη δοκιμή του SEAT MO eScooter

Οι δικαιούχοι, ιδιώτες-κάτοικοι και επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Αστυπάλαια, επωφελούνται σημαντικών επιδοτήσεων που έχουν αναπτύξει η Ελληνική Δημοκρατία και το Volkswagen Group σε συνεργασία με την Kosmocar.

seat mo2

Έτσι, μπορούν να αποκτήσουν σε προνομιακές τιμές μέσω της διαδικτυακής πλατφόρμας astypalea-sustainable-island.gr, το ηλεκτρικό όχημα και το scooter που επιθυμούν.

Στο νησί του Αιγαίου, ο γερμανικός όμιλος και η ελληνική κυβέρνηση, στοχεύουν να δημιουργήσουν ένα πρωτοποριακό σύστημα κινητικότητας. Για το σκοπό αυτό, το τρέχον σύστημα μεταφορών θα αντικατασταθεί από την χρήση ηλεκτρικών οχημάτων και την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας, συμβάλλοντας σε ένα μέλλον με κλιματική ουδετερότητα ως προς τον άνθρακα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...