Περνώντας καλά με μια Taycan στο χιόνι [video]

Με ένα video από τον χιονισμένο Καναδά η Porsche μας δείχνει πόση διασκέδαση μπορεί να προσφέρει η Taycan, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουμε με ποιον τρόπο μπορούμε να ελέγχουμε καλύτερα το αυτοκίνητό μας.

  • -
  • -

Η Porsche κάθε χειμώνα εκμεταλλεύεται τον κρύο καιρό και το χιόνι, δημιουργώντας σημεία όπου γίνονται μαθήματα οδήγησης, τα οποία απευθύνονται σε κατόχους αυτοκινήτων που έχει παράξει η ίδια. Σε αυτά η εταιρεία χρησιμοποιεί επίπεδες εκτάσεις με πολύ χιόνι, τις οποίες διαμορφώνει κατάλληλα ανάλογα με τις εκάστοτε ανάγκες.

Ο στόχος είναι να προσφέρει στους οδηγούς των αυτοκινήτων της έναν ασφαλή τρόπο ώστε να μαθαίνουν να οδηγούν γρήγορα αλλά και με ασφάλεια τα οχήματά τους. Με αυτόν τον τρόπο αυξάνεται η αυτοπεποίθησή τους, ενώ μπορούν να εκμεταλλευτούν σε μεγαλύτερο βαθμό τις δυνατότητες των αυτοκινήτων που έχουν στην κατοχή τους.

Porsche Taycan στον πάγο

Οι χιονισμένες περιοχές είναι ιδανικές καθώς προσφέρουν ελευθερία στη διαμόρφωση, καθώς και χαμηλότερο συντελεστή πρόσφυσης, οπότε είναι πιο εύκολο για τους οδηγούς να φτάσουν στο όριο και να το ξεπεράσουν, διαδικασία απαραίτητη προκειμένου να μάθουν να ελέγχουν το αυτοκίνητο.

Δείτε ακόμα: Νέα Porsche Macan T: Μικρός κινητήρας, πιο σπορ χαρακτήρας

Μέσα στα 3 λεπτά και 34 δευτερόλεπτα, που διαρκεί το video ο οδηγός – εκπαιδευτής της Porsche μας μεταφέρει και κάποιες οδηγίες σχετικά με την οδήγηση, όπως τι είναι η υποστροφή και η υπερστροφή, αλλά και πώς αντιδρούμε σε αυτά τα δύο φαινόμενα. Ακόμα, μαθαίνουμε τι είναι το Scandinavian Flick και πώς μπορεί να μας βοηθήσει να στρίψουμε πιο γρήγορα σε μια κλειστή στροφή, αλλά και πώς όλα αυτά συνδυάζονται τελικά.

Το στοιχείο που κάνει τη διαφορά είναι ότι όλα τα παραπάνω γίνονται με μία Taycan, δηλαδή ένα ηλεκτρικό αυτοκίνητο, κόντρα στην αντίληψη που έχουν πολλοί ότι τα ηλεκτρικά δεν μπορούν να προσφέρουν συγκινήσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...