Ferrari SF90 διαλύεται με μόλις 290 km στο οδόμετρο!

Έχεις ένα από τα ταχύτερα και πιο ποθητά αυτοκίνητα στον κόσμο, όμως τρακάρεις και καταστρέφεις το ακριβό σου supercar έχοντας κάνει μόλις λίγα χλμ. μαζί του. Είσαι άτυχος γιατί καταστράφηκε τόσο γρήγορα ή τυχερός επειδή έζησες την εμπειρία;

  • -
  • -

Ίσως αυτό να σκέφτεται ο οδηγός της Ferrari SF90 Stradale των φωτογραφιών. Πρόκειται για ένα μοντέλο το οποίο έχει βγει για δημοπρασία στο site iaai.com, μία σελίδα η οποία ειδικεύεται στην πώληση αυτοκινήτων τα οποία φέρουν ζημιές, μικρότερης ή ακόμα και μεγαλύτερης κλίμακας. Όπως γίνεται συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με τις συνθήκες υπό τις οποίες συνέβη το ατύχημα, όμως αυτό που είναι εμφανές είναι ότι επρόκειτο για κάποιο αρκετά σοβαρό περιστατικό.

Δείτε ακόμα: Μια ακόμη Ferrari διαλύθηκε – Δείτε τις εικόνες

Συγκεκριμένα, η κατάσταση του μπροστά τμήματος δείχνει ότι η σύγκρουση πρέπει να ήταν πολύ σφοδρή. Ο προφυλακτήρας πρακτικά έχει εξαφανιστεί, ενώ αρκετά σοβαρές είναι οι φθορές στο σύστημα ψύξης αλλά και στο ηλεκτρικό κομμάτι του υβριδικού συστήματος κίνησης. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός ότι το ένα φωτιστικό σώμα λείπει εντελώς. Οι φθορές, όμως, δεν περιορίζονται εκεί. Στη μεριά του οδηγού η πόρτα έχει βγει από τη θέση της ενώ όλο το αμάξωμα έχει έντονες παραμορφώσεις, οι οποίες φτάνουν μέχρι πίσω. Μικρότερης έκτασης είναι οι ζημιές στην πλευρά του συνοδηγού, όμως και εκεί είναι υπαρκτές.

Ferrari

Το τμήμα του αυτοκινήτου που φαίνεται να έχει υποστεί τα λιγότερα είναι το πίσω. Αυτό δε σημαίνει ότι έχει βγει αλώβητο, απλά συγκριτικά με το υπόλοιπο αμάξωμα, είναι σε κάπως καλύτερη κατάσταση. Εκτός από το μπροστά κομμάτι, τη σφοδρότητα της σύγκρουσης μαρτυρά και η καμπίνα, όπου έχουν ανοίξει όλοι οι αερόσακοι. Επιπλέον, σε όποια επιφάνεια και αν κοιτάξει κάποιος βλέπει θραύσματα και διάφορα κομμάτια.

Με τα παραπάνω δεδομένα, δεν ξέρουμε ποιος μπορεί να ενδιαφέρεται να αγοράσει τη συγκεκριμένη SF90 Stradale και για ποιο λόγο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...