Μια ακόμη Ferrari διαλύθηκε – Δείτε τις εικόνες

Αυτό που συμβαίνει με τις Ferrari το τελευταίο διάστημα δεν έχει προηγούμενο. Οι οδηγοί, ο ένας μετά τον άλλο, διαλύουν τα πανάκριβα και πανίσχυρα οχήματά τους.

  • -
  • -

Τα supercars υψηλών επιδόσεων απαιτούν λεπτούς χειρισμούς. Μια λάθος κίνηση, ένα απότομο βύθισμα του ποδιού στο γκάζι σε δρόμο με χαμηλή πρόσφυση ή μια στραβοτιμονιά μπορεί να στοιχίσει πολύ ακριβά. Δυστυχώς, το τελευταίο διάστημα αυτό έχει επιβεβαιωθεί πολλάκις.

ferrari crash1

Πρόσφατα, μια εκθαμβωτική Ferrari 488 Pista κατέληξε στο χαντάκι, όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο, πιθανότατα λόγω υπερβολικής ταχύτητας σε συνδυασμό με την ολισθηρότητα του οδοστρώματος. Η Ιταλίδα καλλονή των 720 ίππων πέρασε κάτω από τις προστατευτικές μπαριέρες, με τις ζημιές να είναι τόσο μεγάλες που για να επισκευαστούν θα απαιτηθούν πολλές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Ferrari 488 Pista στην παραλιακή: Δυστύχημα εν αναμονή;

Το ατύχημα συνέβη στον αυτοκινητόδρομο S10 κοντά στην πόλη Βίρτζικ της Πολωνίας. Για τον απεγκλωβισμό του οδηγού κινητοποιήθηκαν ομάδες της πυροσβεστικής και της αστυνομίας. Το ευτύχημα είναι πως ο κύριος που κάθονταν στο μπάκετ κάθισμα της Ferrari τη γλύτωσε με ελαφρά τραύματα.
ferrari crash3

ferrari crash2

 

Ferrari, Ferrari ατύχημα, Ferrari 488 Pista
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...