Gran Turismo 7: Βρες εδώ κάθε αγαπημένο σου αυτοκίνητο [video]

Το Gran Turismo 7, η τελευταία έκδοση ενός από τα διασημότερα παιχνίδια αυτοκινήτων, συστήνεται με τον παίκτη με ένα πολύ εντυπωσιακό video.

  • -
  • -

Το Gran Turismo 7 έχει από τα πιο εξελιγμένα γραφικά που συναντάμε σε αυτή την κατηγορία της αγοράς, με κάποιες σκηνές να είναι τόσο ρεαλιστικές ώστε να «φλερτάρουν» πολύ με την πραγματικότητα.

Παραδοσιακά, ένα από τα πιο εντυπωσιακά στοιχεία της σειράς Gran Turismo είναι τα video με τα οποία ανοίγει το παιχνίδι, τα λεγόμενα Intro. Ήδη από την πρώτη έκδοση του παιχνιδιού το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό από ό,τι είχε δει ο κόσμος μέχρι τότε. Αφ’ ενός η διάρκεια έφτανε τα 3 λεπτά, γεγονός ασυνήθιστο για την εποχή, αφ’ ετέρου το αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο άρτιο συγκριτικά με τα περισσότερα παιχνίδια της κατηγορίας μέχρι τότε.

Εντυπωσιακά γραφικά

Αυτό συνεχίζεται και στο ολοκαίνουριο Gran Turismo 7. Πλέον η διάρκεια του Intro video έχει φτάσει τα 8 λεπτά, με τα γραφικά να αγγίζουν νέες κορυφές. Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί και το σενάριο, καθώς το video ξεκινάει δείχνοντας μοντέλα από τα πρώτα χρόνια της αυτοκίνησης και σταδιακά φτάνει μέχρι το σήμερα.

Δείτε ακόμα Gran Turismo 7: Πιο ρεαλιστικό από ποτέ [video]

Φυσικά ανάμεσά τους είναι αρκετά από εκείνα που μπορεί να οδηγήσει ο παίκτης μέσα στο περιβάλλον του παιχνιδιού. Συνολικά το Gran Turismo 7 διαθέτει περίπου 400 μοντέλα στην γκάμα του, με τα γραφικά τους να είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά.

Το video διαθέτει «βάθος»

Στοιχείο που αξίζει να αναφέρουμε είναι ότι έχει γίνει πολύ μεγάλη προσπάθεια ώστε η εμπειρία οδήγησης στο παιχνίδι να είναι όσο το δυνατό πιο κοντά σε αυτό που θα βίωνε κάποιος αν βρισκόταν όντως πίσω από το τιμόνι του εκάστοτε αυτοκινήτου. Για παράδειγμα, η ώρα της ημέρας αλλά και η θερμοκρασία του οδοστρώματος, είναι παράγοντες που θα επηρεάζουν το πόσο καλή πρόσφυση θα έχει το αυτοκίνητο.

Τόσο η θεματολογία, όσο και ο τρόπος που είναι δομημένο το Intro video του νέου Gran Turismo, αποτελούν ουσιαστικά μία ταινία μικρού μήκους, για την οποία κάθε φίλος του αυτοκινήτου αξίζει να δαπανήσει 8 λεπτά για να τη δει, άσχετα αν ασχολείται με τα παιχνίδια ή όχι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...