Gran Turismo 7: Πιο ρεαλιστικό από ποτέ [video]

Με εντυπωσιακά γραφικά αλλά και νέο gameplay που θα προσελκύσει ακόμη και τους λιγότερο «σκληροπυρηνικούς», το νέο Gran Turismo έρχεται με πολλές υποσχέσεις.

  • -
  • -

Δεν θα ήταν υπερβολή αν λέγαμε ότι με το Gran Turismo μεγάλωσαν τουλάχιστον 2 γενιές από petrolheads. Το διάσημο παιχνίδι ήταν διαθέσιμο στις δημοφιλείς κονσόλες αλλά και στον υπολογιστή, ενώ πάντα ξεχώριζε για την προσοχή στη λεπτομέρεια και τα γραφικά, πάντα σε σύγκριση με την εποχή του. Το νέο Gran Turismo 7 πάντως, δείχνει ότι θα ξεπεράσει τις προσδοκίες μας.

Γιορτάζοντας τα 25 του χρόνια, η εταιρεία Polyphony Digital θέλει να αλλάξει προσέγγιση για να προσελκύσει περισσότερους gamers. Η απήχηση στους φανατικούς petrolheads θεωρείται σχεδόν δεδομένη, όμως θα έπρεπε να βρουν έναν τρόπο να κερδίσουν το ενδιαφέρον και εκείνων που δεν έχουν τόσο μεγάλο πάθος για το αυτοκίνητο. Η ισορροπία ήταν λεπτή, για να μην απογοητευτούν οι πρώτοι, όμως από ότι φαίνεται, τη βρήκαν.

Στόχος του Gran Turismo 7 είναι να συνεχίσει να βρίσκεται στην κορυφή για τους φανατικούς, ενώ παράλληλα θα είναι πιο «ελαφρύ» για εκείνους που θέλουν να κάνουν τα πρώτα τους βήματα σε παιχνίδια τέτοιου είδους. Έτσι λοιπόν, εκτός των παραδοσιακών που περιμένεις να δεις στο GT, θα υπάρχει το Café, ένας «χώρος» στο παιχνίδι που οι gamers θα μπορούν να επισκέπτονται για να μάθουν περισσότερα σχετικά με τα αυτοκίνητα που έχουν στο γκαράζ τους ή θέλουν να αποκτήσουν.

Επίσης, θα υπάρχει αναλυτική εξήγηση για κάθε βελτίωση που θέλει κάποιος να κάνει στο αυτοκίνητό του, όπως και μεγάλη γκάμα μοντέλων για να διαλέξουν, από ιστορικά αυτοκίνητα, supercars, ηλεκτρικά, pick-up, hot hatches και άλλα. Οι μυημένοι στο Gran Turismo θα εκτιμήσουν και τον εντελώς νέο προσομοιωτή καιρικών συνθηκών, με τις αντιδράσεις των αυτοκινήτων να είναι προσεκτικά μελετημένες ανάλογα τις καιρικές συνθήκες, τα ελαστικά τους, το στήσιμό τους, τη μετάδοση, ακόμη και το βαθμό πρόσφυσης της ασφάλτου.

Δείτε ακόμη: 5 racing games που κατεβάζεις Δωρεάν 

Το πρώτο οπτικό υλικό δείχνει εντυπωσιακό, τόσο στις εικόνες, όσο και στο teaser video. Το επίσημο λανσάρισμα θα γίνει στις αρχές Μαρτίου και σύντομα θα διατίθεται στην αγορά, ενώ οι προπαραγγελίες έχουν ανοίξει και στην Ελλάδα. Με περισσότερα από 420 μοντέλα και 90 διαδρομές σε όλο τον κόσμο, ευχόμαστε… καλό κάψιμο σε όποιον το επιλέξει.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...