Με ένα Land Rover φτάνεις ακόμα και στο διάστημα

Μια εμπειρία ζωής, ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, θα προσφέρει η Land Rover σε έναν υπερτυχερό.

  • -
  • -

Τη δυνατότητα να ταξιδέψει στο διάστημα και να δει τη γη όπως ακριβώς οι κοσμοναύτες, παρέχει η βρετανική αυτοκινητοβιομηχανία. Η Land Rover πραγματοποιεί έναν μοναδικό διαγωνισμό, προσφέροντας το καλύτερο δώρο στην ιστορία.

space1

Μέσω κλήρωσης που θα διεξαχθεί σε συνεργασία με την Virgin Galactic, η εταιρεία θα δώσει σε κάποιον τη δυνατότητα να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Για να λάβει μέρος κάποιος στον διαγωνισμό πρέπει να εισέλθει στην ηλεκτρονική διεύθυνση LandRoverAdventureofaLifetime.com, να καταχωρήσει τα στοιχεία του και να ακολουθήσει τα βήματα που απαιτούνται.

Με μια καταχώρηση, ο υποψήφιος λαμβάνει μέρος σε μια κλήρωση. Εάν παραγγείλει κάποιο μοντέλο της Land Rover έχει επιπλέον 50 πιθανότητες να κερδίσει, ενώ εάν το αγοράσει ή προβεί σε μακροχρόνια μίσθωση θα λάβει 100 συμμετοχές.

space2

Η κλήρωση αφορά μόνο την αγορά των ΗΠΑ και μπορούν να λάβουν μέρος όσοι είναι μόνιμοι κάτοικοι της χώρας. Ο διαγωνισμός έχει ξεκινήσει και θα διαρκέσει μέχρι τις 20 Ιουνίου. Ο μεγάλος νικητής θα γίνει γνωστός στις 15 Αυγούστου.

space3

Όσο για το ταξίδι στο διάστημα με τη Virgin Galactic, η ημερομηνία της πτήσης παραμένει άγνωστη. Ο τυχερός ωστόσο, για να ζήσει την εκπληκτική αυτή εμπειρία και προφανώς τη μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του, θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα, τόσο σωματικά, όσο και ψυχολογικά.

Διάβασε επίσης: Δες την τιμή του νέου Range Rover Evoque 1.5 160 PS

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...