Top 10 Μοντέλα 6 – 12 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 6 – 12 Φεβρουαρίου

Αλλαγή στην κορυφή, η οποία φυσικά παρέμεινε στην κατοχή ενός ακόμα SUV

  • -
  • -

Μετά από δύο συνεχόμενες εβδομάδες η πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR, έχει νέο κάτοχο! Το Toyota Yaris Cross ήταν 15 μέρες στη 2η θέση, αλλά αυτή την εβδομάδα κατάφερε να ξεπεράσει το εμπόδιο του Dacia Duster και να περάσει στην κορυφή. Όμως, δεν ήταν μόνο η πρώτη θέση που άλλαξε χέρια, αλλά και η δεύτερη! Το Hyundai Tucson κατάφερε να σκαρφαλώσει από την 4η θέση, αφήνοντας πίσω του το Suzuki Vitara, το οποίο παρέμεινε στην 3η θέση για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα. Μικρή άνοδο σημείωσε και το Peugeot 2008, το οποίο ανέβηκε τέταρτο, μπροστά από το Dacia Duster! Το σκληροτράχηλο SUV όχι μόνο έχασε την πρώτη θέση, αλλά και μαζί αρκετές θέσεις στη λίστα.

Σημαντική άνοδο σημείωσε ακόμα ένα μοντέλο της Toyota, και συγκεκριμένα το Aygo X, το οποίο κέρδισε τέσσερις θέσεις και φιγουράρει έκτο. Μία θέση έχασε το Hyundai Konaπου έπεσε έβδομο, όπως και το Nissan Qashqai που βρίσκεται όγδοο. Την πρώτη δεκάδα, συμπληρώνουν τα Toyota Yaris και Ford Puma, με το ιαπωνικό σούπερμινι να είναι το μοναδικό μοντέλο στη λίστα που δεν ανήκει στην κατηγορία των SUV.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...