Crossover που καίει 4,5 lt/100 km diesel, με 25.800€ - Ποιο είναι;

Το compact crossover με έμφαση στην πρακτικότητα, την άνεση και… κερασάκι στην τούρτα την εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση.

  • -
  • -

Με τις τιμές των καυσίμων να έχουν πάρει φωτιά, η μέση κατανάλωση ενός αυτοκινήτου είναι ένα από τα στοιχεία που εξετάζει πολύ σοβαρά σήμερα ο αγοραστής. Αυτό καθιστά ακόμα και σήμερα επίκαιρο το πετρέλαιο, αφού εκτός από φθηνότερο ως καύσιμο, προσφέρει και εξαιρετική χαμηλή κατανάλωση. Μία από τις προτάσεις που ξεχωρίζουν σήμερα είναι η νεότερη γενιά του Opel Crossland, το οποίο διατίθεται τόσο σε εκδόσεις βενζίνης, όσο και πετρελαίου. Το γερμανικό B-SUV με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.500 cc αποδίδει 110 ίππους και 250 Nm ροπής, έχοντας ως μέση κατανάλωση 4,5 lt/100 km! Παράλληλα, διατηρεί στο ακέραιο όλα τα στοιχεία που έχουν καθιερώσει το compact crossover στην κατηγορία του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ OPEL CROSSLAND

Αυτό μεταφράζεται κυρίως σε υψηλό επίπεδο άνεσης και πρακτικότητας. Μπορεί να φιλοξενήσει άνετα τέσσερις ενήλικες στο εσωτερικό του, ενώ ο χώρος των αποσκευών από 410 έως και 1.255 lt (αν ρίξουμε τις πλάτες των πίσω καθισμάτων), είναι από τους κορυφαίους στην κατηγορία. Μία σειρά από έξυπνους αποθηκευτικούς χώρους, αλλά και λύσεις όπως τα πίσω συρόμενα καθίσματα, αυξάνουν ακόμα περισσότερο το βαθμό πρακτικότητας και χρηστικότητας του Crossland. Φυσικά, είναι απόλυτα σύμφωνο με τις προσταγές της εποχής όσον αφορά το σύστημα πολυμέσων και συνδεσιμότητας, χάρη στο γνωστό Radio 4.0 IntelliLink. Το κόστος κτήσης ξεκινάει από τα 25.800 € στην έκδοση Elegance, με τον εξοπλισμό να κρίνεται πλήρης σε επίπεδο ασφάλειας και ψυχαγωγίας.

Πατήστε εδώ για να δείτε αναλυτικά όλα τα στοιχεία εξοπλισμού, τεχνικών χαρακτηριστικών και επιδόσεων για την συγκεκριμένη έκδοση, ενώ εδώ θα βρείτε τις αντίστοιχες πληροφορίες και για όλη την υπόλοιπη γκάμα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...