Έρχεται το νέο Ford Ranger Raptor – Και είναι «θηρίο» [video]

Η νέα γενιά του pick-up που ενθουσίασε όσο κανένα άλλο τους οδηγούς στην Ευρώπη είναι έτοιμη να αποκαλυφθεί. Δείτε πότε.

  • -
  • -

Το νέο Ranger Raptor περιγράφεται από τη Ford ως το πιο προηγμένο στην ιστορία του μοντέλου. Εξελίχθηκε από το περίφημο τμήμα Ford Performance και θα παρουσιαστεί επίσημα στις 22 Φεβρουαρίου.

Η επόμενη γενιά του super pick-up αναμένεται να εντυπωσιάσει τους οδηγούς και κυρίως τους λάτρεις της off-road οδήγησης. Οι αισθητικές επεμβάσεις ενισχύουν ακόμη περισσότερο τον «μάτσο» χαρακτήρα και τη δυναμική εικόνα του οχήματος.

raptor teaser

Οι εκτός δρόμου ικανότητες θα είναι κορυφαίες χάρη στις βελτιώσεις σε ανάρτηση και πλαίσιο. Επίσης, οι «έξυπνες» τεχνολογίες που ενσωματώνει, δίνουν τη δυνατότητα στον οδηγό να ελέγχει αποτελεσματικά το αυτοκίνητο σε σκληροτράχηλες διαδρομές.

Ακόμη καλύτερο θα είναι ωστόσο και στην άσφαλτο, με την καμπίνα του νέου Raptor να θυμίζει περισσότερο πολυτελές SUV, ενσωματώνοντας ψηφιακές οθόνες και όλα τα ηλεκτρονικά καλούδια. Οι επιφάνειες του εσωτερικού καλύπτονται από ανώτερης ποιότητας υλικά, εξαιρετικής αντοχής, όπως δηλαδή αρμόζει σε ένα καθαρόαιμο 4Χ4.

Νέο Ford Ranger: «Φορτωμένο» με έξυπνα και πρακτικά χαρακτηριστικά

Στοιχεία σχετικά με τις προδιαγραφές και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μοντέλου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη. Σύμφωνα με διαρροές κάτω από το καπό θα δούμε σίγουρα έναν V6 twin turbo κινητήρα βενζίνης υψηλής απόδοσης που χαρίζει εκπληκτικές επιδόσεις, αλλά και έναν turbo diesel.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...