Το νέο Mazda CX-60 PHEV έρχεται με πάνω από 300 PS [teaser video]

Το ολοκαίνουριο SUV της ιαπωνικής φίρμας μετρά αντίστροφα τον χρόνο για το παγκόσμιο ντεμπούτο του.

  • -
  • -

Στις 8 Μαρτίου θα αποκαλύψει επίσημα το νέο CX-60 PHEV η Mazda. Πρόκειται για το πρώτο εκ των δύο νέων μοντέλων της σειράς των μεγάλων SUV της γκάμας, που θα κυκλοφορήσουν στους δρόμους της Ευρώπης τα επόμενα χρόνια.

Η ιαπωνική εταιρεία το περιγράφει έως τη ναυαρχίδα της οικογένειας των SUV στη Γηραιά Ήπειρο -  έως ότου προστεθεί στο μέλλον το CX-80 το οποίο θα διαθέτει τρεις σειρές καθισμάτων.

Το CX-60 θα διακρίνεται για τον κομψό και σπορτίφ σχεδιασμό, τα σύγχρονα και νεανικά χαρακτηριστικά, το υψηλής ποιότητας εσωτερικό και τις κορυφαίες δυνατότητες συνδεσιμότητας. Επίσης είναι το πρώτο plug-in hybrid μοντέλο της Mazda, συνδυάζοντας έναν βενζινοκινητήρα χωρητικότητας 2,5 λίτρων με έναν ηλεκτροκινητήρα συνολικής απόδοσης άνω των 300 ίππων.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟΥ MAZDA MX-5

Σύμφωνα με την εταιρεία, το σύστημα μετάδοσης κίνησης τεχνολογίας PHEV προσφέρει ομαλή και ισχυρή επιτάχυνση, δίνοντας στον οδηγό μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση και οδηγική απόλαυση σε οποιοδήποτε συνθήκη οδήγησης.

Οι επιδόσεις του αυτοκινήτου είναι εξαιρετικές, με την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων να κυμαίνονται σε χαμηλά επίπεδα. Αναλυτικές πληροφορίες για το αυτοκίνητο, τα τεχνικά χαρακτηριστικά, τις προδιαγραφές και τον χρόνο λανσαρίσματος στην αγορά, θα δοθούν σε έναν μήνα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...