Δείτε οδηγό να ανατινάζει το Tesla του σε ένδειξη διαμαρτυρίας

Μόλις άκουσε το ποσό για την επισκευή, πήρε δυναμίτη και έκανε το Model S σκόνη και θρύψαλα.

  • -
  • -

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ιδιοκτήτης ενός Model S στη Φιλανδία επισκέφθηκε το εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Tesla για μια επισκευή. Αφού οι μηχανικοί εξέτασαν το ηλεκτρικό όχημα, απεφάνθησαν πως πρέπει να γίνει αλλαγή στους συσσωρευτές ηλεκτρικής ενέργειας.

Όταν ο κύριος Tuomas Katainen ρώτησε το ποσό της επισκευής έμεινε άναυδος. Η Tesla ζήτησε 20.000 ευρώ, καθώς όπως του ανέφερε δεν τον κάλυπτε η εγγύηση.

Αγανακτισμένος, ο Φιλανδός είπε να πάρει την κατάσταση στα χέρια του, επιχειρώντας παράλληλα να «πληγώσει» τη φήμη της αμερικανικής φίρμας. Φόρτωσε λοιπόν το πανάκριβο και ακινητοποιημένο όχημά του και πήγε μέχρι ένα λατομείο. Αγόρασε 30 κιλά δυναμίτη και ζήτησε από τους ειδικούς που είχε προσλάβει να τινάξουν στον αέρα το Model S.

tesla blow

Για να τονίσει ακόμη περισσότερο τη δυσαρέσκειά του, ο κύριος τοποθέτησε στην καμπίνα και μια κούκλα που παρέπεμπε στον Elon Musk, ιδρυτή και ιδιοκτήτη της Tesla. Έπειτα, ζήτησε από την ομάδα να πατήσει το κουμπί.

Όλη η διαδικασία καλύφθηκε από κάμερες και drones, θαρρείς και ήταν τηλεοπτική παραγωγή. Ο Tuomas Katainen ήθελε άπαντες να δουν την ανατίναξη και όπως φαίνεται τα κατάφερε, καθώς το βίντεο έχει γίνει ήδη viral.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...