Top 10 Μοντέλα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου

Top 10 Μοντέλα 30 Ιανουαρίου – 5 Φεβρουαρίου

Το σκληροτράχηλο SUV διατηρήθηκε για ακόμα μία εβδομάδα στην κορυφή της σχετικής λίστας

  • -
  • -

Η πρώτη θέση στη λίστα με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του αναγνωστικού κοινού του GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε, παρέμεινε στα ίδια χέρια. Το Dacia Duster κατάφερε να διατηρηθεί στην κορυφή για δεύτερη συνεχόμενη εβδομάδα, δημιουργώντας το δικό του μικρό σερί. Παράλληλα, η πρώτη τριάδα έμεινε απαράλλαχτη, με τα Toyota Yaris Cross και Suzuki Vitara να διατηρούν τη θέση τους πίσω από το σκληροτράχηλο SUV. Το Hyundai Tucson διατηρήθηκε και αυτό με τη σειρά του στην 4η θέση, αλλά πλέον πίσω του βρίσκεται το Peugeot 2008.

Το Hyundai Kona έχασε μία θέση πέφτοντας στην 6η, ενώ το Nissan Qashqai βρίσκεται για 2η συνεχόμενη εβδομάδα στην 7η θέση του Top 10. Πιο πίσω, το Toyota Yarisπέρασε 8ο μπροστά από το Ford Puma, την ώρα που το Toyota Aygo X έκανε την είσοδο του στην πρώτη δεκάδα!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

 

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...