Το Suzuki Ignis αναδείχθηκε ένα από τα καλύτερα μικρά SUV

Ευκολοδήγητο, εξαιρετικά αποδοτικό, με περιορισμένη κατανάλωση καυσίμου και δυνατότητες εκτός δρόμου, το Ignis δικαιολογημένα συγκαταλέγεται στις κορυφαίες προτάσεις.

  • -
  • -

Το μικρό SUV της Suzuki συνεχίζει να διακρίνεται στους διαγωνισμούς ανά την Ευρώπη. Αυτή τη φορά, αναδείχθηκε νικητής σε δύο κατηγορίες στο πλαίσιο των βραβείων του «What Car?», ενός εκ των πιο αναγνωρισμένων περιοδικών αυτοκινήτου στο Ηνωμένο Βασίλειο, με παγκόσμια απήχηση.

Συγκεκριμένα, το Ignis Hybrid έλαβε:

  • Το βραβείο «Best Buy», ως η καλύτερη πρόταση αγοράς στην κατηγορία των μικρών SUV
  • Το βραβείο «True MPG», για την καλύτερη απόδοση καυσίμου και οικονομίας σε αυτοκινητόδρομους

ignis award1
Το ιαπωνικό μοντέλο κρίθηκε διεξοδικά από τη συντακτική ομάδα του γνωστού περιοδικού οι οποίοι χαρακτηριστικά αναφέρουν ότι: «Το compact μέγεθος του μικρού SUV δεν λειτουργεί εις βάρος της πρακτικότητας του ενώ εντυπωσιάζει η χαμηλή κατανάλωση καυσίμου σε συνδυασμό με τις εξαιρετικές επιδόσεις. Ο οδηγός του Ignis οδηγεί άνετα, διατηρώντας παράλληλα την αίσθηση διασκέδασης».

Επίσης, αποδείχθηκε το οικονομικότερο και αποτελεσματικότερο μοντέλο της αγοράς, ανεξαρτήτως τιμής ή τύπου καυσίμου.

Το κορυφαίο και πιο όμορφο Suzuki Jimny που έχετε δει ποτέ

Ιδιαίτερη σημασία έχει το γεγονός ότι το βραβείο «Best Buy», δίνεται στο Ignis για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, ενώ το «True MPG» για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.

Τις διακρίσεις και την επιτυχία του μοντέλου επιβεβαιώνει και η πορεία του στην ελληνική αγορά. To Suzuki Ignis είναι το μοναδικό Ultra Compact SUV που ξεχωρίζει για την οικονομική απόδοση, το design αλλά και την άνεση. Προσφέρει ευκολία οδήγησης χάρη στο συμπαγές αμάξωμα, την υψηλή θέση οδήγησης και εξαιρετικές επιδόσεις εντός και εκτός δρόμου χωρίς να χάνει το «fun to drive» χαρακτήρα του.

ignis award2

Την συνταγή της επιτυχίας συμπληρώνει το βραβείο που κέρδισε η μάρκα Suzuki, η οποία κατέλαβε την 1η θέση στην έρευνα αξιοπιστίας που διεξήχθη από το εν λόγω περιοδικό.

Αναλυτικότερα, στην έρευνα συμμετείχαν 16.300 αναγνώστες, ιδιοκτήτες αυτοκινήτων 6 έως 15 ετών από 27 διαφορετικές μάρκες αυτοκινήτων, οι οποίοι αξιολογώντας την εμπειρία τους ανέδειξαν τη Suzuki στην κορυφή του πίνακα αξιοπιστίας με ποσοστό 97%.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...