Το κορυφαίο και πιο όμορφο Suzuki Jimny που έχετε δει ποτέ (video)

Η Brabus ανέλαβε να αναβαθμίσει το μικρό 4x4 της Suzuki με το αποτέλεσμα να είναι εκθαμβωτικό.

  • -
  • -

Εξειδικεύεται στη βελτίωση των μοντέλων των Mercedes και smart. Ωστόσο, ο φημισμένος βελτιωτικός οίκος από το Bottrop μπορεί να κάνει θαύματα ακόμη και με αυτοκίνητα διαφορετικών μαρκών, όπως της Suzuki για παράδειγμα.

Πρόσφατα, η Brabus «έβαλε στο μάτι» το δημοφιλές Jimny, τοποθετώντας στο αμάξωμα το kit αναβάθμισης της Mercedes-AMG G63. Το τετρακίνητο μικρό θυμίζει περισσότερο το θηριώδες γερμανικό SUV, φέροντας το αποκλειστικό γυαλιστερό γκρι χρώμα ή το ματ, τις σκουρόχρωμες ζάντες AMG, τη χαρακτηριστική μάσκα της G, το έμβλημα «B» του οίκου στην γρίλια, τα μαρσπιέ, το λογότυπο V8 Biturbo στoυς θόλους, ακόμη και τις διπλές πλαϊνές απολήξεις της εξάτμισης.

Περίτεχνα σχεδιασμένο είναι και το εσωτερικό, θυμίζοντας περισσότερο Mercedes παρά Suzuki. Οι επενδύσεις στο εσωτερικό καλύπτονται από δέρμα, στα καθίσματα επιλέχθηκε ένα είδος καπιτονέ δέρματος, με τις έντονες πορτοκαλί αποχρώσεις, το σήμα «B» στο τιμόνι και τα αστέρια στην οροφή, να δημιουργούν ένα υπέροχο οπτικό αποτέλεσμα.

Η Brabus δεν κάνει λόγο για τα μηχανικά μέρη, αλλά φανταζόμαστε πως οι μηχανικοί της έχουν επέμβει σε διάφορα σημεία. Όσο για τον κινητήρα,  δεν υπάρχει ενημέρωση για το σύνολο που επιλέχθηκε. Ο V8 Biturbo της AMG πάντως, πολύ δύσκολα θα μπορούσε να χωρέσει στο Jimny.

Όποιος ενδιαφέρεται να αναφέρουμε πως, τo Suzuki Jimny Brabus G800 είναι διαθέσιμο προς παραγγελία, με την τιμή του να ξεκινά από περίπου 40.000 ευρώ.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...