Το απόλυτο Hyundai Tucson για off-road χρήση!

Δες το θηρίο που δημιουργήθηκε για την νέα ταινία του Tom Holland

  • -
  • -

Η Hyundai φαίνεται πως εξελίσσεται σε σταρ του Hollywood, καθώς ετοιμάζεται για την δεύτερη εμφάνιση της σε ταινία της Sony Pictures. Λίγους μήνες μετά την συμμετοχή της στην τελευταία προσθήκη της Marvel, το Spiderman: No way home, η Hyundai με ένα «θηριώδες» Tucson θα συνοδεύσουν τον ηθοποιό Tom Holland στην νέα του ταινία, Uncharted.

Το SUV που θα εμφανιστεί στην ταινία βασίζεται στο Hyundai Tucson παραγωγής, μόνο που στην προκειμένη περίπτωση έχει μεταμορφωθεί στο απόλυτο off-roader χάρη σε πληθώρα μετατροπών που το κάνουν να δείχνει ακόμη πιο επιθετικό και ετοιμοπόλεμο. Πίσω από το συγκεκριμένο δημιούργημα κρύβεται η ομάδα του Σχεδιαστικού και Τεχνικού Κέντρου της Hyundai στην Καλιφόρνια, σε συνεργασία με το στούντιο της Sony.

Νέα πλαστικά περιμετρικά του αμαξώματος, σε συνδυασμό με προστατευτικά κάγκελα και LED φωτιστικά σώματα εμπρός, νέα έξοδο για την εξάτμιση που επιτρέπει την είσοδο του SUV σε βαθιά νερά, μεγαλύτερους τροχούς, custom σχάρα και πιο ψηλή ανάρτηση, μετατρέπουν το εντυπωσιακό C-SUV της κορεατικής μάρκας σε ένα σκληροπυρηνικό αυτοκίνητο, «ιδανικό για κυνήγι θησαυρού».

Η ταινία θα κυκλοφορήσει στην χώρα μας στις 17 Φεβρουαρίου. Βασίζεται στην διάσημη ομώνυμη σειρά παιχνιδιών της κονσόλας PlayStation, με τον Tom Holland στον ρόλο του Nathan Drake και τον Mark Wahlberg στον ρόλο του Victor “Sully” Sullivan.

Εκτός του Tucson, μοντέλα όπως τα Genesis G90, G80 και GV90 επίσης κάνουν την εμφάνιση τους στην ταινία, με το απλό Tucson να εμφανίζεται επίσης και σε ένα διαφημιστικό spot μαζί με τον Tom Holland για λόγους προώθησης. Δείτε το σχετικό κλικ με τίτλο «Car Wash» παρακάτω.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...