Μαρία Σάκκαρη: «Έχω πάθος με τα αυτοκίνητα»

Η Ελληνίδα τενίστρια και μια από τις κορυφαίες του κόσμου, λατρεύει τους τέσσερις τροχούς και ειδικά τα γρήγορα αυτοκίνητα. Ποια μάρκα είναι αυτή που την εξιτάρει όμως;

  • -
  • -

Βρίσκεται στο Νο 8 της παγκόσμιας κατάταξης στο τένις και θεωρείται μια από τις κορυφαίες αθλήτριες. Η Μαρία Σάκκαρη, είναι εκπληκτικά δυνατή και γρήγορη, όπως ακριβώς και τα αυτοκίνητα που οδηγεί.
sakkari

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Marie Claire, η 26χρονη τενίστρια δήλωσε πως η Porsche είναι η μάρκα που της ταιριάζει, καθώς συνδυάζει την αδρεναλίνη με την ασφάλεια και κυρίως με το πάθος για τελειότητα όπως η ίδια. Τα αυτοκίνητα αυτής της φίρμας, της οποίας είναι πρεσβευτής στην Ελλάδα, την κάνουν να νιώθει πραγματικά ζωντανή.

Δείτε ακόμη Ποια Porsche πουλήθηκε για σχεδόν 2 εκατ. δολάρια;

«Είμαι πολύ τυχερή που συνεργάζομαι με κάποια συγκεκριμένα brand – και η Porsche ξεχωρίζει ανάμεσα σε αυτά. Με κάνει υπερήφανη που συνδέομαι με ένα όνομα ταυτόσημο με την τεχνολογική -και όχι μόνο- υπεροχή. Η οδήγηση είναι κάτι που μου αρέσει πολύ και έχω πάθος με τα αυτοκίνητα, γι’ αυτό και όταν είμαι στην πατρίδα και κινούμαι με τη δική μου Porsche, νιώθω πραγματικά ζωντανή. Η αίσθηση της μετακίνησης με ένα τόσο προηγμένο όχημα δεν συγκρίνεται με τίποτα παρόμοιο και γι’ αυτό νιώθω τυχερή που μπορώ να πηγαινοέρχομαι από το σπίτι μου στην προπόνηση καθημερινά με ένα τέτοιο αυτοκίνητο, που συνδυάζει την αδρεναλίνη με την ασφάλεια. Επιπλέον, είναι μια μάρκα που ωθεί τους ανθρώπους να επιδιώκουν την εκπλήρωση των ονείρων τους, οπότε γι’ αυτό και μόνο προαισθάνομαι ότι έχουμε πολλά να κάνουμε από κοινού με τη συγκεκριμένη εταιρεία. Νιώθω ότι η Porsche, ακριβώς επειδή όσοι σχεδιάζουν και κατασκευάζουν τα αυτοκίνητά της αναζητούν την τελειότητα, στηρίζει κι εμένα, καθώς ταξιδεύω προς την κορυφή», δήλωσε η Μαρία Σάκκαρη, η οποία από το 2019, είναι brand ambassador της Porsche Hellas.

Πηγή: Marie Claire

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...