Top 10 Μοντέλα 23-29 Ιανουαρίου

Top 10 Μοντέλα 23-29 Ιανουαρίου

To πιο value for money off-roader της αγοράς κατακτά την κορυφή

  • -
  • -

Έναν νέο, οικονομικό και άκρως αποτελεσματικό ηγέτη μας επιφύλασσε αυτή η εβδομάδα. Μετά από ένα σερί τριών Top 10 στην κορυφή, το Toyota Yaris Cross εκθρονίστηκε, με το Dacia Duster να παίρνει την θέση του στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου της λίστας με τα αυτοκίνητα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που πέρασε. Το Toyota θα πρέπει να αρκεστεί στην δεύτερη θέση, ενώ το Suzuki Vitara κρατά την 3η θέση και συνεχίζει να κλείνει το βάθρο, για ακόμη μία φορά.

Πίσω τους το Hyundai Tucson έπεσε από το νούμερο 2 στο νούμερο 4, με το Hyundai Kona να ακολουθεί, κλείνοντας το Top 5. Το Peugeot 2008 συνεχίζει 6ο, με το Nissan Qashqai στο νούμερο 7. Τα Ford Puma και Toyota Yaris κρατούν τις θέσεις 8 και 9, αντίστοιχα. Το Hyundai Kona Hybrid βρίσκεται για τρίτη συνεχόμενη εβδομάδα στην τελευταία θέση του Top 10.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...