Μοντέρνο οικογενειακό 110 ίππων με κατανάλωση 5,5 lt/100km και τιμή κάτω από 21.000 ευρώ – Ποιο είναι;

Διαθέσιμο με σύνολα βενζίνης, diesel, αλλά και plug-in hybrid

  • -
  • -
Μοντέρνο οικογενειακό 110 ίππων με κατανάλωση 5,5 lt/100km και τιμή κάτω από 21.000 ευρώ – Ποιο είναι;

Μπορεί τα SUV και τα crossover να βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των αυτοκινητοβιομηχανιών και του κοινού, μην ξεχνάμε όμως πως υπάρχουν κι άλλες κατηγορίες που έχουν στα χέρια τους μεγάλο μέρος της πίτας των πωλήσεων. Χαρακτηριστικά παραδείγματα αυτά των supermini, αλλά και των μικρομεσαίων hatchback. Τα πρώτα διατηρούν φυσικά υψηλά την ζήτηση του αγοραστικού κοινού λόγω του σχετικά χαμηλού κόστους απόκτησης, αλλά και του μικρού τους μεγέθους που προσφέρει ευελιξία στα στενά της πόλης.

Όσον αφορά τα μικρομεσαία, για πολλούς η συγκεκριμένη κατηγορία αποτελεί την χρυσή τομή, και όχι αδίκως. Άνετα ώστε να μεταφέρουν όλη την οικογένεια, αλλά όχι τεράστια ώστε να δυσκολεύονται όταν ο δρόμος στενεύει, με πλούσιες γκάμες κινητήρων που καλύπτουν όλα γούστα και τιμοκαταλόγους που δεν θα αφήσουν καμία τσέπη παραπονεμένη.

Όλα όσα προαναφέραμε, ταιριάζουν ακριβώς στον χαρακτήρα του μοντέλου που επιλέξαμε σήμερα, το οποίο μόλις κατέφθασε στην χώρα μας με ολοκαίνουργια γενιά και πλούσια γκάμα που περιλαμβάνει 5 επίπεδα εξοπλισμού και κινητήρια σύνολα βενζίνης, diesel και plug-in hybrid. Οι ιπποδυνάμεις για το συγκεκριμένο μοντέλο κυμαίνονται από 110 έως και 225 ίππους. Εμείς θα εστιάσουμε στην βασική έκδοση των 110 ίππων μιας και το κόστος απόκτησης της δεν ξεπερνά τις 21.000 ευρώ (20.990€).

Στα χρήματα αυτά έχετε ένα μοντέρνο μικρομεσαίο hatchback με κινητήρα βενζίνης  1.200 κυβικών και 110 ίππων, ο οποίος χαρίζει κατανάλωση της τάξης των 5,5 lt/100km και εκπομπές CO2 που δεν ξεπερνούν τα 124 g/km σε κύκλο WLTP. Στον βασικό εξοπλισμό διατίθεται ψηφιακός πίνακας οργάνων και οθόνη για το infotainment 10 ιντσών έκαστος, φώτα εμπρός και πίσω τεχνολογίας LED, αυτόματος διζωνικός κλιματισμός και ένα πλήρες πακέτο συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει, αναφερόμαστε στην βασική έκδοση Active Plus του ολοκαίνουργιου Peugeot 308, τον ολοκληρωμένο τιμοκατάλογο του οποίου μπορείτε να βρείτε εδώ.

Παράλληλα, κάνοντας κλικ εδώ, μπορείτε να δείτε σε video πως λειτουργεί το νέο i-Cockpit του 308 SW μαζί με τον Μιχάλη Γεωργιάδη.

308

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...