Είναι το απόλυτο 4Χ4, αποδίδει 800 PS και κοστίζει μια περιουσία

Απίστευτα ισχυρό, με μια εμφάνιση που κλέβει την παράσταση, προδιαγραφές που συναρπάζουν και τιμή που…ζαλίζει.

  • -
  • -

Ο φημισμένος βελτιωτικός οίκος Brabus, παρουσίασε μια μοναδική παραλλαγή της Mercedes-AMG G 63 με την ονομασία 800 Adventure XLP SUPERBLACK. Το αμάξωμα του εκθαμβωτικού SUV pick-up είναι βαμμένο σε μια αποκλειστική απόχρωση του μαύρου που περιγράφεται ως το απόλυτο μαύρο.

brabus800 1

Με συνολικό μήκος 5,31m. το αυτοκίνητο της Brabus ξεπερνά οποιαδήποτε έκδοση παραγωγής της G-Class. Το μεταξόνιο είναι μεγαλύτερο κατά 50 ολόκληρα εκατοστά και χάρη στην ειδικά σχεδιασμένη ανάρτηση, το ύψος του αμαξώματος από το έδαφος αγγίζει τα 49 εκ. Το ατσάλινο πλαίσιο τύπου σκάλας παρέχει τη βέλτιστη ασφάλεια και ακαμψία και το αεροδυναμικό bodykit προσδίδει μια φινέτσα.

Το ταχύτερο SUV στον κόσμο

Ο κινητήρας είναι εξίσου μοναδικός με την εμφάνιση και τις τεχνικές προδιαγραφές. Ο twin turbo οκτακύλινδρος 4.0 λίτρων αποδίδει μέγιστη ισχύ 800 ίππων και 1.000 Nm ροπής. Το 800 Adventure XLP SUPERBLACK επιταχύνει από στάση στα 100 km/h σε 4,8 δευτερόλεπτα, με την τελική ταχύτητα να περιορίζεται στα 210 km/h λόγω του υψηλού κέντρου βάρους και των τροχών 22 ιντσών.

brabus800 2

Το κατάμαυρο εσωτερικό του εντυπωσιακού pick-up αποδίδει φόρο τιμής στο έτος 1977, χρονιά κατά την οποία ο Bodo Buschmann ίδρυσε τη Brabus. Στην καμπίνα απεικονίζονται διακριτικά τα μοτίβα «Heritage» και «77». Τα ανθρακονήματα αναδεικνύουν τον σπορ χαρακτήρα του οχήματος, με το μαύρο Alcantara και τις επενδύσεις «Shadow Chrome» να ολοκληρώνουν την εικόνα του μοντέλου.

Ο ήχος του μοτέρ μαγεύει χάρη και στη σπορ εξάτμιση της Brabus με τις τέσσερις απολήξεις της εξάτμισης που πλαισιώνονται από carbon με ενσωματωμένο φωτισμό «Launch Ambience Light».

brabus800 3

Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με κάθε λογής σύστημα και τεχνολογία. Διαθέτει ψηφιακές οθόνες με πληθώρα εφαρμογών συνδεσιμότητας, με τους επιβάτες να απολαμβάνουν την άνεση των ηλεκτρονικών καθισμάτων με τις χειροποίητες ραφές. Για την ψυχαγωγία των πίσω επιβατών υπάρχουν δύο ακόμη οθόνες τύπου tablet.

brabus800 4

Φυσικά, ο οδηγός δεν έχει να φοβάται οτιδήποτε σε off-road διαδρομές. Αυτό το όχημα έχει δημιουργηθεί για να κινείται στα πιο κακοτράχαλα εδάφη, να ξεπερνά εμπόδια και να ανεβαίνει τις χιονισμένες Άλπεις με χαρακτηριστική ευκολία. Φέρει ακόμη και εργάτη με γάντζο ώστε να βοηθήσει οποιοδήποτε άλλο όχημα έχει ανάγκη.  

Όσο για την τιμή του Brabus 800 Adventure XLP SUPERBLACK, στη Γερμανία ορίστηκε στα 725.900 ευρώ, συμπεριλαμβανομένων των φόρων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...