Αυτό το SUV είναι το ταχύτερο στον κόσμο

Δημιουργήθηκε από τη Brabus, βασίζεται στην Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic+ Coupe και αποδίδει την απίστευτη ισχύ των 900 ίππων.

  • -
  • -

Ο φημισμένος οίκος Brabus ανέλαβε να βελτιώσει την κορυφαία έκδοση του SUV Coupe της γερμανικής φίρμας, με το αποτέλεσμα να είναι θεαματικό. Το 900 Rocket Edition όπως ονομάζεται, εκτός από άκρως δυναμική εμφάνιση, έχει και «εκρηκτικές» επιδόσεις.

brabus 900 edition back

Η «ρουκέτα» της Brabus αποτελεί ουσιαστικά την hard core εκδοχή της Mercedes-AMG GLE 63 S 4Matic+ Coupe. Οι βελτιωτές το περιγράφουν ως το ταχύτερο SUV που έχει πατήσει τους τροχούς του στην άσφαλτο, ένα τετράτροχο σχεδιασμένο για να αμφισβητήσει τα όρια και να θέσει νέα πρότυπα στα υψηλής απόδοσης αυτοκίνητα.

Ο V8 twin turbo κινητήρας χάρη στις βελτιώσεις των μηχανικών της Brabus έχει αυξημένη χωρητικότητα (από 3.982 κ.εκ. στα 4.407 κ.εκ.) και απόδοση. Η δύναμη είναι τρομερή, αγγίζοντας τους 900 ίππους και τα 1.050 Nm ροπής. Το αυτόματο 9άρι κιβώτιο φέρει νέες ρυθμίσεις προκειμένου να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις, όπως και το σύστημα τετρακίνησης.
brabus 900 edition inside

Κατά την επιτάχυνση, το 900 Rocket Edition ξεπετάγεται εμπρός σας «πύραυλος». Τα 0-100 επιτυγχάνονται σε 3,2 δευτερόλεπτα και η βελόνα του κοντέρ ανεβαίνει αστραπιαία μέχρι τα 330 χλμ./ώρα. Ο ήχος των εξατμίσεων σε κάθε βύθισμα του δεξιού ποδιού στο γκάζι μαγεύει τις αισθήσεις και τα φρένα είναι από τα μεγαλύτερα που συναντά κανείς.

Μοναδική εμφάνιση
brabus 900 edition plai

Φυσικά, η Brabus έχει φροντίσει και για την εικόνα του αυτοκινήτου. Το bodykit που χρησιμοποιήθηκε είναι υπερτονισμένο, με ευμεγέθεις προφυλακτήρες, μεγαλύτερα αεροδυναμικά βοηθήματα, τετραπλές απολήξεις της εξάτμισης από τιτάνιο και carbon διαχύτη.

Πατάει σε ζάντες 24 ιντσών BRABUS Monoblock Z «Platinum Εdition», τα ελαστικά προέρχονται από την Continental και έχουν διαστάσεις 295/30 μπροστά και 335/30 πίσω, ενώ οι δίσκοι των φρένων είναι carbon-κεραμικοί.
brabus 900 edition engine

Η αποκλειστική βαφή «Superior Gray» στο αμάξωμα, τα κόκκινα διακοσμητικά και το φωτιζόμενο λογότυπο Rocket ολοκληρώνουν τον ακριβοθώρητο χαρακτήρα του sport SUV.

Στην καμπίνα, οι αλλαγές εντοπίζονται στις επενδύσεις και τον χρωματισμό, με τον συνδυασμό Alcantara, δέρματος, ξύλου και carbon  να «δένουν» αρμονικά μεταξύ τους. Η έντονη κόκκινη απόχρωση αποτελεί το «κερασάκι στην τούρτα».

Πόσο κοστίζει;

Το εξωτικό 900 Rocket θα παραχθεί σε μόλις 25 μονάδες. Απευθύνεται σε πελάτες που θέλουν να ξεχωρίζουν, που επιζητούν την αποκλειστικότητα και προφανώς δεν φείδονται χρημάτων. Η τιμή του ορίστηκε στα 381.243 ευρώ χωρίς τους φόρους κάθε χώρας, με τη Brabus να συνοδεύει την αγορά με εγγύηση 3 ετών.

 

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...