Κόντρα με supercars οδηγεί σε κατάσχεση των αυτοκινήτων [video]

Στα χέρια της αστυνομίας βρέθηκαν τέσσερις Lamborghini, μία McLaren, μια Ferrari και μια Porsche.

  • -
  • -

Είναι πολύ εύκολο για τον κάτοχο ενός γρήγορου αυτοκινήτου, να πατήσει λίγο παραπάνω το γκάζι και να ξεπεράσει το όριο ταχύτητας. Ωστόσο, δεν είναι καθόλου λογικό να προβεί σε κόντρες σε δημόσιο δρόμο, θέτοντας σε κίνδυνο τους υπόλοιπους χρήστες του δρόμου.

Στο Χονγκ Κονγκ μια παρέα πλουσίων οδηγών, έδωσε ραντεβού για να δει ο ένας το υπέροχο supercar του άλλου. Όμως δεν έμειναν μόνο εκεί. Πραγματοποίησαν παράνομους αγώνες σε κεντρικές οδικές αρτηρίες της κινεζικής μητρόπολης, καταγράφοντας στην κάμερα τα κατορθώματά τους.

kontres supercars

Σύμφωνα με τη South China Morning Post η αστυνομία ξεκίνησε έρευνα με βάση το οπτικοακουστικό υλικό και εντόπισε τους παραβάτες. Συνολικά συμμετείχαν 17 supercars, εκ των οποίων εννέα κατασχέθηκαν άμεσα. Ανάμεσα στα αυτοκίνητα ήταν 4 Lamborghini, μία McLaren, μια Ferrari και μια Porsche.

Οι ιδιοκτήτες των πανάκριβων τετράτροχων υπαρχόντων συνελήφθησαν με τις κατηγορίες της διοργάνωσης αυτοσχέδιων αγώνων, παραβίασης των ορίων ταχύτητας και για επικίνδυνη οδήγηση. Η ηλικία των συλληφθέντων κυμαίνεται από 30 έως 60 ετών, ενώ ανάμεσά τους είναι και μια κυρία.

Οι αρχές βρίσκονται πολύ κοντά στον εντοπισμό και των υπολοίπων οχημάτων που συμμετείχαν στις κόντρες.

Δείτε το βίντεο από τους αυτοσχέδιους αγώνες:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...