Ferrari SF90: Drift και 300 km/h πάνω σε αλάτι! [video]

Αν έχεις «χέρια» κι ένα αυτοκίνητο όπως η Ferrari SF90 μπορείς να δώσει παράσταση ακόμη και σε αλυκές.

  • -
  • -

Η ιταλική φίρμα επισκέφθηκε το Bonneville Salt Flats στη Γιούτα των ΗΠΑ, δίνοντας ένα εκπληκτικό σόου με το πανίσχυρο plug-in υβριδικό supercar των 1.000 ίππων. Πίσω από το τιμόνι της εκθαμβωτικής SF90 Stradale βρισκόταν επαγγελματίας οδηγός.

Πάνω στη γεμάτη από αλάτι επιφάνεια της φημισμένης περιοχής, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα άνω των 300 km/h, ενώ δεν παρέλειψε να ντριφτάρει κιόλας, αποδεικνύοντας πως αυτή η Ferrari είναι φτιαγμένη για μοναδικές στιγμές απόλαυσης.

Δείτε εδώ τη Ferrari SF90 Spider

Στο Bonneville Salt Flats έχει γραφτεί αυτοκινητιστική ιστορία, με διάφορους κατασκευαστές να επισκέπτονται κατά καιρούς τις φημισμένες αμερικανικές αλυκές έκτασης 19 χιλιομέτρων σε μήκος και 8 χλμ. σε πλάτος, προκειμένου να συντρίψουν διάφορα ρεκόρ ταχύτητας.

Όσο για την SF90 Stradale, τροφοδοτείται από έναν V8 4.0 turbo κινητήρα και τρία ηλεκτρικά μοτέρ. Διαθέτει μπαταρία 7,9 kWh που χαρίζει αυτονομία αποκλειστικά με ηλεκτρική ενέργεια για 25 km, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 2,5 sec και τα 0-200 σε 6,7΄΄. Η τελική ταχύτητα αγγίζει τα 340 km/h.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...