Πάνω από 100 Corvette καταστράφηκαν από ανεμοστρόβιλο (drone video)

Στην πρέσα θα καταλήξουν αυτές οι πανέμορφες Corvette, καθώς είχαν την ατυχία να «συναντηθούν» με έναν καταστροφικό ανεμοστρόβιλο.

  • -
  • -

Στις 11 Δεκεμβρίου, ένας πολύ μεγάλος ανεμοστρόβιλος χτύπησε τις εγκαταστάσεις της GM και στη μονάδα παραγωγής της Corvette, περισσότερα από 100 αυτοκίνητα καταστράφηκαν. Υπολογίζεται ότι 120 αυτοκίνητα θα πάνε στην πρέσα, αφού η εταιρεία κρίνει ότι δεν τη συμφέρει η επισκευή τους. Στο βίντεο από το drone βλέπουμε ότι ένας ολόκληρος χώρος έχει γεμίσει από Corvette, ενώ σύμφωνα με δημοσιεύματα, η GM έχει ήδη καταστρέψει πολλές από αυτές.

Σε διάφορα χρώματα, αλλά και ποικιλία εξοπλισμού-κινητήρων, τα αυτοκίνητα δεν θα φτάσουν ποτέ στους αγοραστές τους και αυτοί σίγουρα θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό ακόμη, μέχρι η εταιρεία να κατασκευάσει καινούργιες και να τις στείλει. Τώρα, σε όλο αυτό το πρόβλημα, προσθέστε και την έλλειψη ημιαγωγών. Μάλλον, όσοι περίμεναν το αυτοκίνητό τους θα κάνουν αρκετό καιρό ακόμη μέχρι να βυθίσουν το γκάζι στη μοκέτα.

Δείτε ακόμη: Διέλυσε πρωτότυπη Ferrari αξίας τουλάχιστον 1 εκατομμυρίου 

Να σημειώσουμε εδώ, ότι σημαντικές ζημιές είχε και το ίδιο το εργοστάσιο και οι εργασίες επιδιόρθωσης έχουν ολοκληρωθεί ήδη. Παράλληλα, ήταν και αρκετά αυτοκίνητα που «χτυπήθηκαν» από τον ανεμοστρόβιλο, είχαν αρκετές ζημιές, αλλά δεν ήταν τόσο σημαντικές για να αποφασίσει η εταιρεία να τα καταστρέψει. Φυσικά, οι ιδιοκτήτες των αυτοκινήτων που χτυπήθηκαν, αλλά θα επισκευαστούν, ενημερώθηκαν για το γεγονός, προκειμένου να αποφασίσουν αν θα παραλάβουν τελικά το αυτοκίνητο ή αν θα ακυρώσουν την παραγγελία.

Δείτε ακόμη: McLaren 720S Velocity καταστράφηκε στη Λεωφόρο Ποσειδώνος (Άλιμος) 

Η GM φρόντισε να τους ενημερώσει ότι έγινε… εργοστασιακή δουλειά με αλλαγή στα τμήματα που επηρεάστηκαν και όχι επιδιόρθωση στα ήδη υπάρχοντα, οπότε μάλλον δεν θα υπάρχει κανένα σημάδι που να προδίδει την «περιπέτειά» τους, ειδικά αν κρίνουμε ότι το εργοστάσιο έχει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για να τοποθετήσει τα νέα τμήματα με απόλυτη ακρίβεια, όπως όταν κατασκευάζεται το όχημα.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...