Μετά τη Mustang, ποια άλλα θρυλικά ονόματα θα επαναφέρει η Ford ως ηλεκτρικά;

Οι κατοχυρώσεις ονομάτων που μόλις πραγματοποίησε η Ford ξεσηκώνουν τους θαυμαστές θρυλικών μοντέλων από το παρελθόν της εταιρείας.

  • -
  • -

Οι αυτοκινητοβιομηχανίες πολλές φορές κατοχυρώνουν επίσημα ονομασίες παλαιότερων μοντέλων τους πριν αποκαλύψουν κάποια καινούργια γενιά, μόνο και μόνο για να είναι σίγουρες πως κανείς δεν θα κλέψει τον τίτλο. Η κατοχύρωση δεν σημαίνει πάντα πως θα υπάρξει και καινούργιο μοντέλο, καθώς μπορεί απλά να μην θέλουν το όνομα να καταλήξει στα χέρια κάποιου άλλου κατασκευαστή.

Μία σειρά από νέες κατοχυρώσεις όμως που πραγματοποίησε η Ford σε Ευρώπη και Μεγάλη Βρετανία, μας κάνει να πιστεύουμε πως τουλάχιστον ένα από τα θρυλικά ονόματα, μπορεί να επιστρέψει. Λόγος γίνεται για 5 διαχρονικές ονομασίες που, αν επανέλθουν στο προσκήνιο, ποντάρουμε πως θα έχουν ηλεκτρική καρδιά, μιας και η εταιρεία έχει δηλώσει ανοιχτά πως στόχος είναι ο πλήρης εξηλεκτρισμός της γκάμας μέχρι το τέλος της δεκαετίας.

Άλλωστε αυτή δεν θα είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε την Ford να κάνει κάτι τέτοιο, με την μία και μοναδική ονομασία, Mustang, να κοσμεί πλέον και ένα αμιγώς ηλεκτροκίνητο SUV, εκτός του κλασικού coupe και μάλιστα με τεράστια επιτυχία. Πατήστε εδώ για να διαβάσετε την δοκιμή της.

Τα νέα ονόματα που είδαμε τον αμερικανικής καταγωγής κατασκευαστή να επαναφέρει στο φως της δημοσιότητας είναι τα: Escort, Capri, Cortina, Granada και Orion. Φυσικά είναι πολύ νωρίς για να έχουμε κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά της Ford για το πως μπορεί να χρησιμοποιηθούν τα ονόματα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε όνειρα. Αν όντως κάποιο από αυτά ή ακόμη και όλα, επανέρχονταν στην γκάμα της εταιρείας, για ποιο θα ανυπομονούσατε περισσότερο;

Πηγή: Ford Authority

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...