Τα πιο περίεργα αυτοκίνητα του Nurburgring το 2021 [video]

Pick-up φορτωμένα με πράγματα, παλιά station, βελτιωμένα 4x4, κλούβες, ακόμη και mini bus, εμφανίστηκαν στην πίστα του Nurburgring αυτήν τη χρονιά.

  • -
  • -

Η διαδρομή των 20,8 km της περιβόητης γερμανικής πίστας, γνωστή και ως «Πράσινη Κόλαση», απευθύνεται κυρίως σε αυτοκίνητα υψηλών επιδόσεων και οδηγούς που το λέει η καρδιά τους. Κατά τη διάρκεια των Touristenfahrten – τουριστικές μέρες – χιλιάδες οδηγοί από όλο τον κόσμο, επισκέπτονται το Nurburgring για να τεστάρουν τις οδηγικές τους ικανότητες.
ring cars1

Ένα μεγάλο ποσοστό των επισκεπτών ενοικιάζει αυτοκίνητα στις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Eifel για να μπει στο Ring. Κάποιοι εμφανίζονται με τα δικά τους οχήματα, τα οποία σε κάποιες περιπτώσεις είναι αρκετά εξεζητημένα για τα δεδομένα του circuit.
O αθεόφοβος μπήκε με το τρακτέρ στο Nurburgring

ring cars2
Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να απολαύσετε τα πιο περίεργα οχήματα που έκαναν την εμφάνισή τους στο Nurburgring φέτος. Σε αυτή τη διασκεδαστική συλλογή, βλέπουμε από pick-up τα οποία είναι φορτωμένα στην καρότσα, έως αυτοκινούμενα τροχόσπιτα και περιπολικά.

Αξίζει να σημειώσουμε πως, η φημισμένη πίστα, αυτήν την περίοδο είναι κλειστή λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.  


Πηγή: Auto Addiction

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...