Ποιο είναι το πιο ασφαλές SUV του 2021 για τα παιδιά;

Ανήκει στα best seller της αγοράς, θεωρείται ένα από τα καλύτερα οικογενειακά SUV και προσφέρεται με άκρως αποδοτικούς κινητήρες.

  • -
  • -

Το Nissan Qashqai αποτελεί ουσιαστικά τον δημιουργό της κατηγορίας των SUV και crossover. Απέσπασε τον τίτλο του ηγέτη στην κατηγορία και σημείωσε μία σειρά από ρεκόρ στην ελληνική αγορά παραμένοντας στην κορυφή των πωλήσεων και στην εκτίμηση του αγοραστικού κοινού.

qashqai childs1

Στην τρίτη γενιά του, το Qashqai διαθέτει όλα όσα απαιτεί ο σύγχρονος αγοραστής. Εφοδιάζεται με πληθώρα τεχνολογιών, τροφοδοτείται με εξηλεκτρισμένους κινητήρες και διατίθεται τόσο σε δικίνητες όσο και τετρακίνητες εκδόσεις, καθώς και με 6άρι χειροκίνητο κιβώτιο ή το νέο Xtronic CVT.

Στον τομέα της ποιότητας έχει κάνει άλματα προόδου, ωστόσο, αυτό που θα εκτιμήσουν περισσότεροι οι κάτοχοι και δη οι οικογενειάρχες, είναι η ασφάλεια που προσφέρει.

qashqai childs2

Στα φετινά crash test του ευρωπαϊκού οργανισμού Euro NCAP, το ιαπωνικό SUV θριάμβευσε. Το θέμα δεν είναι ότι έλαβε 5 αστέρια και μάλιστα με τα αυστηρότερα κριτήρια, αλλά τα αποτελέσματα που απέσπασε σε κάποιες κατηγορίες.

ΔΕΙΤΕ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ QASHQAI ΜΕ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΚΙΒΩΤΙΟ

Εκεί που έκανε τη διαφορά ωστόσο, είναι στην προστασία παιδιών. Το μοντέλο της Nissan κατέγραψε το απίστευτο ποσοστό του 91%, το ίδιο ακριβώς δηλαδή που πήρε και η πανάκριβη Mercedes EQS, αλλά και στη λειτουργία των συστημάτων υποβοήθησης του οδηγού όπου έλαβε 95%.

qashqai childs3

Όπως απεφάνθη ο Euro NCAP, το Qashqai προστατεύει αποτελεσματικά τα παιδιά σε περίπτωση πλαϊνής και εμπρόσθιας πρόσκρουσης. Εξυπακούεται πως τα τέκνα κάθονται στα παιδικά καθισματάκια τους και έχουν δεθεί σωστά με τις ζώνες.

Μάθετε τα πάντα για το Nissan Qashqai, με μια full screen παρουσίαση

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...