Range Rover με χιονολάστιχα κόλλησε στο χιόνι! [video]

Διαθέτει SUV με εξαιρετική τετακίνηση, φοράει ελαστικά κατάλληλα για χιόνι, κι όμως κατάφερε να κολλήσει. Πόση ντροπή!

  • -
  • -

Οι ιδιοκτήτες των Range Rover περηφανεύονται ότι έχουν στην κατοχή τους αυθεντικά SUV, με προηγμένο σύστημα τετρακίνησης και τεχνολογίες που μπορούν να τους βγάλουν από τη δύσκολη θέση σε off-road διαδρομές. Φυσικά και δεν έχουν καθόλου άδικο, αρκεί να ξέρουν και πως να τα χειριστούν.

Τρανό παράδειγμα ο πρωταγωνιστής στο παρακάτω video. Ο κάτοχος αυτού του Range Rover Sport επιχείρησε να ανέβει μια ανωφέρεια καλυμμένη με χιόνι. Προφανώς και η πρόσφυση σε τέτοια επιφάνεια είναι περιορισμένη, ωστόσο, το βρετανικό αυτοκίνητο εξοπλίζεται με χειμερινά ελαστικά, κατάλληλα για τέτοιες συνθήκες.

Το χιόνι δεν φαίνεται να είναι υπέρ του δέοντως παγωμένο, ενώ από την εικόνα διακρίνονται ξεκάθαρα τα ίχνη από άλλο όχημα. Με αυτό το 4x4 και τα χιονολάστιχα, η επιτυχία του εγχειρήματος φαντάζει δεδομένη. Με αυτόν τον οδηγό πίσω από το τιμόνι όμως, η αποτυχία είναι πιο κοντά.

UPDATE: Επειδή από τον τρόπο που γλιστράει το αυτοκίνητο πολλοί αμφιβάλλουν ότι φοράει χειμερινά λάστιχα, στον ίδιο λογαριασμό του YouTube ανέβηκε λίγες ημέρες αργότερα ένα νέο video που εστιάζει στους τροχούς του Range Rover, και αποκαλύπτει την αλήθεια:

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...