Πρώτες τιμές του Cupra Born – Είναι πιο ακριβό από το VW ID.3;

Η εμπορική πορεία του νέου αμιγώς ηλεκτροκινητού μοντέλου της Cupra ξεκινά σταδιακά στην Ευρώπη, αρχής γενομένης από τις μεγαλύτερες αγορές.

  • -
  • -

Το Cupra Born είναι αρχικά διαθέσιμο προς παραγγελία στο Ηνωμένο Βασίλειο. Οι αντιπρόσωποι της ισπανικής μάρκας δέχονται ήδη παραγγελίες για το ηλεκτροκίνητο hatchback, με την τιμή εκκίνησης να ορίζεται στις 33.735 λίρες.

born uk1

Η τιμή αφορά την πιο ενδιαφέρουσα έκδοση με την μπαταρία ενεργειακού περιεχομένου 58 kWh, η οποία χαρίζει αυτονομία 424 km. Ο ηλεκτροκινητήρας των 204 ίππων παρέχει εξαιρετικές επιδόσεις, με τα πρώτα 100 km/h από στάση να επιτυγχάνονται σε μόλις 7,3 sec.

Από τις αρχές του 2022, το αυτοκίνητο θα προσφέρεται σε δύο ακόμη εκδόσεις ισχύος, με διαφορετικές μπαταρίες χωρητικότητας 45 και 77 kWh.

born uk2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΟ BORN

Επιστρέφοντας σε αυτή που αναμένεται να προσελκύσει το μεγαλύτερο αγοραστικό ενδιαφέρον και η οποία κοστίζει 33.735 λίρες, περιλαμβάνει στον βασικό εξοπλισμό ζάντες 18 ιντσών, κεντρική οθόνη 12΄΄, ψηφιακό πίνακα οργάνων, δορυφορική πλοήγηση, κάμερα οπισθοπορείας, σπορ καθίσματα με επενδύσεις από ανακυκλωμένο υλικό, αισθητήρες στάθμευσης εμπρός/πίσω, σύστημα εισόδου χωρίς κλειδί, θερμαινόμενο τιμόνι, αυτόματα φώτα και πλειάδα συστημάτων ενεργητικής ασφάλειας.

born uk3

Με 445 λίρες επιπλέον, οι αγοραστές αποκτούν το δεύτερο πακέτο εξοπλισμού (V2), το οποίο φέρει 19άρες ζάντες, θερμαινόμενα καθίσματα και οθόνη επαυξημένης πραγματικότητας. Όσο για την κορυφαία V3 τιμολογείται στις 37.375£.

Σε σχέση με την αντίστοιχη βασική έκδοση του Volkswagen ID.3, που είναι και ο βασικός ανταγωνιστής του, η τιμή κυμαίνεται σχεδόν στα ίδια επίπεδα (33.520£).

Στην Ελλάδα, το λανσάρισμα του Cupra Born προγραμματίζεται να ξεκινήσει στις αρχές του 2022.

πηγή: insideevs.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...