Ποιο Opel μπορεί να αναγνωρίσει οδηγό και επιβάτες [video]

Ανήκει στα hatchback, διαθέτει 3D τεχνολογία, κατανόηση φυσικής ομιλίας, online πλοήγηση και αναγνώριση προσώπων μέσω των smartphone τους.

  • -
  • -
Ποιο Opel μπορεί να αναγνωρίσει οδηγό και επιβάτες [video]

«Hey Opel»: Με αυτή την έκφραση το νέο Opel Astra είναι έτοιμο να ακούσει όλες τις επιθυμίες του οδηγού και των επιβατών. Η νέα τεχνολογία αναγνώρισης ανθρώπινης φωνής με κατανόηση φυσικής ομιλίας λειτουργεί πλήρως διασυνδεδεμένη όπως ολόκληρο το σύστημα infotainment της τελευταίας γενιάς.

new astra1

Το «Detoxtothemax» είναι το μότο της εταιρείας ενάντια σε οποιαδήποτε μορφή ψηφιακού άγχους. Ως βάση χρησιμοποιείται το Pure Panel με μία φιλοσοφία διαισθητικής λειτουργίας, που γνωρίζουμε ήδη από το Mokka και το Grandland. Το Astra ωστόσο περνά στο επόμενο στάδιο ψηφιοποίησης.

new astra2

Οι προσωπικές προτιμήσεις θα μπορούν να αποθηκεύονται, μελλοντικά, ως προφίλ. Το σύστημα infotainment θα αναγνωρίζει οδηγούς και επιβάτες από τα smartphone τους. Επομένως, διαφορετικά άτομα θα μπορούν να ενεργοποιούν τις προσωπικές ρυθμίσεις τους μέσω της οθόνης αφής. Οι σχεδιαστές της Opel δημιούργησαν avatar για διαφορετικούς χαρακτήρες. Όταν ενεργοποιείται η πλοήγηση στο Pure Panel, υποστηρίζεται online σε πραγματικό χρόνο (Connected Navigation Plus), που σημαίνει ότι η όποια κυκλοφοριακή συμφόρηση, για παράδειγμα, μπορεί να ανιχνεύεται τη στιγμή που συμβαίνει. Επίσης διατίθενται ενημερώσεις χαρτών over the air, ώστε η εκάστοτε τελευταία έκδοση να είναι άμεσα διαθέσιμη στους πελάτες. Τέλος, το νέο Astra διαθέτει την τελευταία γενιά πλήρως διασυνδεδεμένων συστημάτων υποστήριξης οδήγησης, εξασφαλίζοντας ακόμα μεγαλύτερη άνεση και ασφάλεια.

new astra3

Άνοιξαν οι παραγγελίες του νέου Opel Astra

Τα συστήματα που υπάρχουν στο νέο Astra πλαισιώνονται με πρόσθετες, εξωτερικές λύσεις. Η πρώτη επαφή του πελάτη με το αυτοκίνητο ξεκινά με μία γνήσια high-tech προσφορά. Στην ιστοσελίδα της Opel στη Γερμανία (opel.de), το Astra μπορεί να εξατομικεύεται με μία υψηλής ποιότητας 3D προσομοίωση και στη συνέχεια να αποστέλλεται στο επιθυμητό χρώμα και με τις ζάντες προτίμησης του πελάτη στο ψηφιακό του ταξίδι. Στο πλαίσιο της εμπειρίας «Experience your Astra», η φίρμα  προσφέρει μία 3D οπτικοποίηση βασισμένη σε τεχνολογίες Unreal Engine από την κορυφαία εταιρεία ανάπτυξης βιντεοπαιχνιδιών Epic Games.

new astra4

Το «MyOpel App» καθιστά εφικτή, για παράδειγμα, την ενεργοποίηση της ώρας φόρτισης ή της προεπιλεγμένης θερμοκρασίας εσωτερικού για το Astra Hybrid από το smartphone, τη φόρτωση ενός προορισμού στο σύστημα πλοήγησης (Send2Nav) ή την επικοινωνία με έναν εξουσιοδοτημένο επισκευαστή για τη διεκπεραίωση αιτήματος σχετικά με το επόμενο σέρβις. Εάν ο πελάτης το επιθυμεί, το συνεργείο μπορεί να πραγματοποιήσει απομακρυσμένη διάγνωση, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσον το όχημα είναι έτοιμο για έλεγχο. Επανερχόμενοι στο Astra, συμβατά κινητά τηλέφωνα με Apple CarPlay και Android Auto μπορούν να συνδέονται ασύρματα με το όχημα και να φορτίζονται μέσω επαγωγικής φόρτισης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...