Απίστευτο: Ένας άνθρωπος έσυρε με τα χέρια 16 αυτοκίνητα της Hyundai [video]

Είναι δυνατόν ένας άνθρωπος να έχει τέτοια δύναμη ώστε να μετακινήσει αυτοκίνητα ακόμη με τα δόντια του; Κι όμως, για τα παιδιά τα αδύνατα μπορεί να γίνουν δυνατά.

  • -
  • -

Ο Troy Conley είναι ένας από τους δυνατότερους άντρες στον κόσμο. Τα ρεκόρ που έχει σημειώσει προκαλούν ζάλη. Μπορεί να αναποδογυρίσει μεγάλο SUV με μια κίνηση, να σύρει νταλίκα, ακόμη και αεροσκάφος.

strongest man1

Πρόσφατα, αυτό το «θηρίο» πραγματοποίησε μια αξιοθαύμαστη προσπάθεια, ρυμουλκώντας 16 ολόκληρα αυτοκίνητα. Τα Hyundai Kona δέθηκαν με σκοινί, η άκρη του οποίου κατέληγε αρχικά στη μέση του Αυστραλού γίγαντα.

Ο Conley ρυμούλκησε με σχετική άνεση το φορτίο βάρους 18.143 κιλών, επιτυγχάνοντας νέο παγκόσμιο ρεκόρ. Στη συνέχεια επιχείρησε να σύρει πέντε από τα αυτοκίνητα και με το στόμα, κάτι το οποίο επίσης κατάφερε, αν και έχασε ένα από τα δόντια του.

strongest man2

Στόχος του Αυστραλού ήταν να συγκεντρώσει χρήματα για φιλανθρωπικούς σκοπούς και συγκεκριμένα για ιδρύματα που στηρίζουν παιδιά τα οποία πάσχουν από σπάνιες παθήσεις, όπως ο μικρός Zac. Το παιδί αυτό διαγνώστηκε με μια πολύ σπάνια μορφή καρκίνου που παραλύει τους μύες του. Γι΄αυτό και έχει χάσει το αριστερό του ματάκι.

Αυτό το παιδί μάχεται με όλη τη δύναμη της ψυχής του, γεγονός που συγκίνησε ιδιαίτερα τον Conley. Όπως ανέφερε ο ίδιος, το να σύρει με το στόμα τόσα οχήματα φάνταζε αδύνατο. Μόλις αντίκρισε τον μικρό ωστόσο, θαρρείς και οι Ολύμπιοι θεοί του έδωσαν την ώθηση για να το επιτύχει.



ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...