Η Mercedes δίνει σε όλους τους εργαζομένους μπόνους 6.000 ευρώ

Παρά τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, η γερμανική εταιρεία αποφάσισε να επιβραβεύσει τους ανθρώπους που κατασκευάζουν τα αυτοκίνητά της.

  • -
  • -

Το 2021 δεν ήταν καλή χρονιά για το σύνολο των κατασκευαστών αυτοκινήτων. Η πανδημία και η έλλειψη σε ημιαγωγούς προκάλεσαν πολύ σοβαρά προβλήματα σε όλες τις αυτοκινητοβιομηχανίες, με τις πωλήσεις να καταγράφουν πτώση έπειτα από πολλά χρόνια. 

mercedes bonus1

Ωστόσο, μεγάλοι όμιλοι, όπως η Mercedes στη συγκεκριμένη περίπτωση, επέλεξαν να επιβραβεύσουν τους εργαζομένους για την αφοσίωση και την εργατικότητά τους, παρόλο που τα οικονομικά αποτελέσματα του έτους δεν έχουν καταγραφεί ακόμη. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος του Συμβουλίου Εργατικού Δυναμικού των Daimler AG και Mercedes-Benz AG, Ergun Lümal: «Οι συνάδελφοί μας είναι το κλειδί για την επιτυχία της εταιρείας. Ως εκ τούτου, δικαιωματικά επιβραβεύονται για την δουλειά και τη συνδρομή τους».

mercedes bonus2

Το Δ.Σ. του ομίλου αποφάσισε να καταβάλει σε όλους τους ανθρώπους που απασχολούνται στα εργοστάσια του ομίλου στη Γερμανία το ποσό των 6.000 ευρώ σε μορφή μπόνους. Τα χρήματα θα καταβληθούν σε περίπου 100.000 εργαζομένους τον Φεβρουάριο του 2022.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η γερμανική εταιρεία έχει θεσπίσει το σύστημα επιμερισμού των κερδών για τους εργαζομένους από το 1997.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...