Το πιο προηγμένο δυναμόμετρο ανήκει στη Bentley

Κόστισε 12,5 εκατ. λίρες και περιγράφεται ως μια από τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις που θέτει νέα πρότυπα στην αυτοκινητοβιομηχανία.

  • -
  • -

Η Bentley Motors εγκαινίασε ένα νέο υπερσύγχρονο Κέντρο Μηχανολογικών Δοκιμών, στις κεντρικές εγκαταστάσεις της στο Crewe της Βρετανίας, λίγες μέρες μετά την επίσημη έγκρισή του από τον Οργανισμό Πιστοποίησης Οχημάτων της χώρας.

bentley test center1

Το νέο κέντρο έχει λάβει την ονομασία «33 Pyms Lane» και παραπέμπει στην ιστορική διεύθυνση της Bentley. Κόστισε 12,5 εκατ. λίρες, καλύπτει μια έκταση 4.600 τ.μ., πληροί όλα παγκόσμια πρότυπα εκπομπών, περιλαμβάνει ακόμη και δυναμόμετρο σε πλήρως ελεγχόμενες κλιματικές συνθήκες και επιτρέπει στην εταιρεία να πραγματοποιεί in-house τις πιο πρόσφατες διαδικασίες δοκιμών κατανάλωσης καυσίμου, απόδοσης και εκπομπών ρύπων κατά WLTP, επιταχύνοντας την όλη διαδικασία.

bentley test center2

Το δυναμόμετρο είναι από τα πιο προηγμένα του είδους. Σε αυτό, οι μηχανικοί έχουν τη δυνατότητα να προσομοιώνουν διαφορετικές κλίσεις δρόμου, να μετρούν τις εκπομπές καυσαερίων από αυτοκίνητα με κινητήρα εσωτερικής καύσης ή την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας από υβριδικά και μελλοντικά ηλεκτρικά μοντέλα. Οι προσομοιώσεις του «πραγματικού κόσμου» μπορούν επίσης να ολοκληρωθούν σε ένα μεγάλο εύρος θερμοκρασιών, από -20o C έως +50o C.

bentley test center3

Συστεγάζεται σε ένα ειδικό εργαστήριο για την εκτέλεση πραγματικών εκπομπών ρύπων (RDE) χρησιμοποιώντας τα πιο σύγχρονα φορητά συστήματα μέτρησης. Συνολικά, η νέα εγκατάσταση θα απασχολεί 100 εργαζόμενους. Το κέντρο θα επιτρέψει επίσης στην Bentley να ανταποκριθεί στην αυξημένη ζήτηση για τα πολυτελή, χειροποίητα μοντέλα της, συμπεριλαμβανομένων των Flying Spur, Continental GT και της νέας Bentayga.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...