Με ποιους κινητήρες θα έρθει η Alfa Romeo Tonale;

Το πολυαναμενόμενο SUV της ιταλικής μάρκας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο στις αρχές του 2022.

  • -
  • -

Είναι ένα από τα μοντέλα που περιμένουμε με ενδιαφέρον την επόμενη χρονιά. Η περιλάλητη Alfa Romeo Tonale θα κάνει επίσημα πρεμιέρα το πρώτο τρίμηνο του 2022, με την εταιρεία από το Μιλάνο να διατηρεί μέχρι πρότινος καλά κρυμμένα τα μυστικά του οχήματος.

tonale1

Λέμε μέχρι πρότινος, διότι μια ιστοσελίδα και συγκεκριμένα η πολωνική «Spider’s Web Autoblog», ισχυρίζεται πως έχει στα χέρια της τις προδιαγραφές της Tonale. Με βάση τις διαρροές λοιπόν, οι οποίες προήλθαν από παρουσίαση στο εσωτερικό της Alfa Romeo, η Tonale θα είναι διαθέσιμη με κινητήρες βενζίνης, ως plug-in hybrid, ακόμη και με diesel!

Το πετρελαιοκίνητο μοτέρ έχει απόδοση 130 ίππων, στις βενζινοκίνητες εκδοχές θα υπάρχει η επιλογή ισχύος ανάμεσα σε σύνολα 130 και 160 ίππων που επωφελούνται από ήπιο υβριδικό σύστημα, ενώ η plug-in hybrid έκδοση συνδυάζει ένα μοτέρ βενζίνης κι έναν ηλεκτροκινητήρα που είναι τοποθετημένος στον πίσω άξονα, αποδίδει 240 ίππους και ενσωματώνει σύστημα τετρακίνησης.

tonale2

Οι υποψήφιοι αγοραστές θα έχουν τη δυνατότητα επιλογής μεταξύ τεσσάρων πακέτων εξοπλισμού (Super, Sprint, Ti και Veloce).

Η ALFA ROMEO ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΜΙΓΩΣ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟ 2027

Όσο για τις διαστάσεις του ιταλικού SUV που φέρει τη σχεδιαστική υπογραφή του συμπατριώτη μας, Αλέξανδρου Λιώκη, το μήκος ανέρχεται στα 4.528 χλστ., το πλάτος στα 1.835 χλστ. και το ύψος στα 1.604 χλστ.

Πηγή: Spider’s Web Autoblog

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...