Νέο Suzuki S-Cross: Ανάμεσα σε δυο κόσμους

Οικογενειακό αυτοκίνητο ή περιπετειώδες SUV; Το νέο S-Cross συνδυάζει δύο κόσμους σε ένα πλούσια εξοπλισμένο και τεχνολογικά προηγμένο πακέτο.

  • -
  • -

«Ένα απόλυτα επίκαιρο SUV το οποίο συνδυάζει ιδανικά δύο διαφορετικούς κόσμους». Αυτή η πρόταση δίνει το στίγμα του νέου Suzuki S-Cross, δεν αρκεί όμως για να το περιγράψει. Χρειάζονται κι άλλες πληροφορίες, για να γίνουν σαφείς οι ικανότητες του νέου C-SUV της Suzuki.

Ενός αυτοκινήτου που αριστεύει ως οικογενειακό, προσφέροντας την ευρυχωρία, την πρακτικότητα και την ευκολία οδήγησης που αποζητά ο αγοραστής ενός μοντέλου της κατηγορίας, αλλά και κορυφαία τεχνολογία συνδεσιμότητας και ασφάλειας. Και προσφέρεται με υβριδικά κινητήρια σύνολα που εξασφαλίζουν δύναμη και οικονομία – ενώ διατίθεται και σε εκδόσεις με μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Ταυτόχρονα, το νέο Suzuki S-Cross τιμά τη μεγάλη παράδοση της ιαπωνικής εταιρίας στα εκτός δρόμου οχήματα και την πηγαίνει στο αύριο, με εξελιγμένη τετρακίνηση AllGrip Select και ξεκάθαρη διάθεση για περιπέτεια.

Για να ανακαλύψετε όλα όσα κάνουν το καινούργιο Suzuki S-Cross τόσο ξεχωριστό, χρειάζονται περισσότερα λόγια, και κυρίως εικόνες και video. Χρειάζεται η ολοκληρωμένη και εντυπωσιακή full screen παρουσίαση:

Suzuki S-Cross: Ανάμεσα σε δυο κόσμους

s-cross

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...