TOP 10 Μοντέλα 5-11 Δεκεμβρίου

TOP 10 Μοντέλα 5-11 Δεκεμβρίου

Ένας κορεάτης κατακτά την κορυφή

  • -
  • -

Ο Δεκέμβριος αποδεικνύεται καλός μήνας για το Hyundai Tucson, το οποίο αν και πάντα βρισκόταν μέσα στο TOP10, από την προηγούμενη εβδομάδα έχει επανέλθει πολύ δυναμικά στην μάχη για την κορυφή. Το Suzuki Across, ο νικητής της προηγούμενης εβδομάδας, κατρακύλησε στην 8η θέση, με το Tucson να περνά στην κορυφή της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που διανύσαμε. Το Nissan Qashqai επίσης θυμήθηκε τις περασμένες δόξες του και τώρα βρίσκεται στο νούμερο 2, με το Toyota Yaris Cross να ανεβαίνει και αυτό μία θέση, κλείνοντας την πρώτη τριάδα.

Το Peugeot 2008 κάνει ένα διάλειμμα από την μάχη για το νούμερο 1 της κατάταξης και βρίσκεται στην 4η θέση ενώ το Toyota Yaris έρχεται στην για να ολοκληρώσει το TOP5. Στο 6 έχουμε το Hyundai Kona, με το Ford Puma να ακολουθεί, ενώ τις τελευταίες δύο θέσεις πιάνουν τα Renault Arkana και Dacia Duster.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...