TOP 10 Μοντέλα 28 Νοεμβρίου - 4 Δεκεμβρίου

TOP 10 Μοντέλα 28 Νοεμβρίου - 4 Δεκεμβρίου

Με πρωτοεμφανιζόμενο στην κορυφή

  • -
  • -

Τα πάνω κάτω έφερε ο Δεκέμβρης με πρωτοεμφανιζόμενα μοντέλα να διεκδικούν την κορυφή και συχνούς «θαμώνες» να κάνουν δυναμικό comeback. Το Suzuki Across έρχεται για να εντυπωσιάσει, κατακτώντας την πρώτη θέση της λίστας με τα μοντέλα που συγκέντρωσαν το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στο GOCAR για την εβδομάδα που διανύσαμε. Το Hyundai Tucson που συχνά φλέρταρε με την πρώτη τριάδα, τώρα βρίσκεται στο νούμερο 2, με τον συνήθη ύποπτο της πρώτης θέσης, το Peugeot 2008 να περιορίζεται προς το παρόν στο τρίτο σκαλί του βάθρου.

Το Toyota Yaris Cross βρίσκεται στην 4η θέση ενώ το Suzuki Vitara Hybrid παραμένει για ακόμη μία φορά, μέσα στην πρώτη πεντάδα. Το Toyota Yaris έρχεται 6ο, κλέβοντας την θέση από το Ford Puma, το οποίο έπεσε στην 8η. Το Nissan Qashqai έρχεται ανάμεσα στα δύο, με την 10άδα να κλείνει με τα Hyundai Kona και Renault Arkana.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΑ TOP 10 ΜΟΝΤΕΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΕΒΔΟΜΑΔΩΝ

Παρακάτω ακολουθεί η λίστα με τα 10 πιο δημοφιλή μοντέλα στο gocar.gr, σύμφωνα πάντα με τις πληροφορίες, τις τιμές και τους εξοπλισμούς αυτοκινήτων που αναζητήσατε την περασμένη εβδομάδα. Και μην ξεχνάτε, στο μενού ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ μπορείτε να αναζητήσετε τα μοντέλα που σας ενδιαφέρουν μέσα από τους καταλόγους του GOCAR που περιλαμβάνουν όλα τα αυτοκίνητα της ελληνικής αγοράς.

 

 

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΜΟΝΤΕΛΟ

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...