Άνοιξαν οι παραγγελίες για το ηλεκτρικό VW ID.5 - H τιμή του στη Γερμανία

Το τρίτο κατά σειρά μοντέλο της σειράς ID της Volkswagen ξεκινά την εμπορική του πορεία στην Ευρώπη

  • -
  • -

Με εντυπωσιακό χώρο αποσκευών που αγγίζει τα 549 λίτρα και μπαταρία ενεργειακού περιεχομένου 77 kW που εξασφαλίζει αυτονομία από 480 έως 520 χιλιόμετρα, το ID.5 της Volkswagen είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα οικογενειακά ηλεκτροκίνητα αυτοκίνητα.

id5 orders1

Το ιδιαίτερο σχεδιαστικά coupe SUV της γερμανικής φίρμας είναι διαθέσιμο προς παραγγελία, αρχής γενομένης από την εγχώρια αγορά. Στις υπόλοιπες χώρες της Γηραιάς Ηπείρου, η εμπορική πορεία θα ξεκινήσει το επόμενο διάστημα.

Volkswagen ID.5 – ID.5 GTX: Αποκάλυψη!

Η τιμή εκκίνησης στη Γερμανία ορίστηκε στα 46.515 ευρώ, περιλαμβάνοντας πλούσιο πακέτο εξοπλισμού, που ενσωματώνει τα πιο προηγμένα συστήματα υποβοήθησης, το καινούριο infotainment της μάρκας με λογισμικό ID.Software 3.0, πλήρη συνδεσιμότητα και ενημερώσεις over-the-air.

id5 orders2

Οι υποψήφιοι αγοραστές μπορούν να κάνουν την καταχώρηση της παραγγελίες τάχιστα μέσω του configurator της εταιρείας, επιλέγοντας εύκολα και γρήγορα την έκδοση που επιθυμούν, τα πακέτα εξοπλισμού και τις έξτρα επιλογές.

id5 orders3

Το ID.5 επωφελείται φυσικά της υπηρεσίας «With We Charge», με τους κατόχους να φορτίζουν σε περίπου 250.000 σημεία φόρτισης σε όλη την Ευρώπη, 24 ώρες το 24ώρο, με μια κάρτα μέσω της σχετικής εφαρμογής. Από σταθμό εναλλασσόμενου ρεύματος ή wallbox δέχεται ισχύ έως 11 kW, ενώ από δίκτυο DC έως και 135 kW, παρέχοντας αυτονομία 390 χλμ. σε περίπου 30 λεπτά.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...