Ποιο αυτοκίνητο έχει το μεγαλύτερο εμπρός πορτμπαγκάζ;

Συνήθως κάτω από το εμπρός καπό βρίσκουμε τον κινητήρα, όμως τα EV προσφέρουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο εκεί. Ποιος είναι ο... πρωταθλητής;

  • -
  • -

Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα έχουν κάποια αδιαμφισβήτητα χωροταξικά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα συμβατικά. Το μικρό μέγεθος των ηλεκτρικών μοτέρ συχνά δημιουργεί τις προϋποθέσεις για τη δημιουργία ενός επιπλέον αποθηκευτικού χώρου κάτω από το εμπρός καπό. Το λεγόμενο frunk, από την ένωση των λέξεων front trunk.

Έναν τέτοιο χώρο έχει το Tesla Model 3, το Ford Mustang Mach-E, το Kia EV6, το Volvo XC40 Recharge και αρκετά ακόμη ηλεκτρικά μοντέλα. Ωστόσο, κοινό χαρακτηριστικό των περισσότερων είναι ότι ο διαθέσιμος χώρος είναι ρηχός. Επαρκεί για την αποθήκευση του καλωδίου φόρτισης και κάποιων ακόμη αντικειμένων, αλλά δύσκολα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη μεταφορά μεγάλων αποσκευών. Υπάρχει όμως ένα ηλεκτρικό μοντέλο το οποίο εκεί μπροστά δεν διαθέτει απλώς λίγο χώρο, αλλά ένα ολόκληρο πορτμπαγκάζ.

Ford F-150 Lightning

Πρόκειται για το Ford F-150 Lightning, την ηλεκτρική εκδοχή του αγαπημένου pick-up της αμερικανικής αγοράς. Το frunk του έχει όγκο 400 lt, και απόλυτα τετραγωνισμένο σχήμα για τη βέλτιστη εκμετάλλευσή του. Επιπλέον έχει τέσσερις πρίζες για παροχή ρεύματος και δύο θύρες USB, με ισχύ 2,4 kW. Με λίγα λόγια, είναι ένα πορτμπαγκάζ που πολλά οικογενειακά hatchback της από δω μεριάς του Ατλαντικού θα ζήλευαν!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ FORD F-150 LIGHTNING

Ford F-150 Lightning

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...