Ποιος θα αποκτήσει αυτή την υπέροχη Lancia Delta Integrale 16V

Το όνομα και μόνο προκαλεί ρίγη και η εικόνα της κάνει τη φαντασία να οργιάζει. Ένα μοντέλο - θρύλος που έχει γράψει τη δική του ιστορία στα κιτάπια της παγκόσμιας αυτοκίνησης

  • -
  • -

Συμπεριλαμβάνεται στα πιο ποθητά τετράτροχα του κόσμου. Κάθε αυθεντικός συλλέκτης διαθέτει τουλάχιστον μια Lancia Delta Integrale στο γκαράζ του, το εμβληματικό ιταλικό hatch που έδρεψε δάφνες στην μυθική κατηγορία Group A του WRC.

delta hf1

Όποιος επιθυμεί μπορεί να αποκτήσει μια Delta HF του 1989, αφού λάβει μέρος στη δημοπρασία που πραγματοποιεί η Collecting Cars μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της. Το αυτοκίνητο δεν είναι αυθεντικό Group A, αλλά πιστή τροποποίηση του rally car. Ο προηγούμενος ιδιοκτήτης μετέτρεψε πλήρως την Integrale 16V ώστε να μοιάζει με την αγωνιστική, έβαψε το αμάξωμα στα χρώματα της Martini, τοποθέτησε τις κλασικές ζάντες OZ Racing και τους χαρακτηριστικούς προβολείς στη μάσκα.

delta hf2

Το όχημα διατηρείται σε εξαιρετική κατάσταση και όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία που το δημοπρατεί, όποιος το δει από απόσταση θα πιστέψει πως πρόκειται για ένα καθαρόαιμο αγωνιστικό κι όχι για αυτοκίνητο που μπορεί να κινηθεί νόμιμα στον δρόμο.

Πλήρως αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό, περιλαμβάνοντας κόκκινες ζάντες τεσσάρων σημείων, σπορ καθίσματα με καρό επενδύσεις και γκρι φινίρισμα, το κλασικό τριάκτινο τιμόνι με το σήμα της Martini, ακόμη και ηχοσύστημα της Alpine με subwoofer.

delta hf3

Κάτω από το καπό βρίσκεται ο τετρακύλινδρος δίλιτρος κινητήρας της Lancia με το turbocharger και intercooler της Garrett T3. Η κίνηση φυσικά μεταφέρεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω μηχανικού κιβωτίου 5 σχέσεων.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει τρεις προσφορές, με τον τελευταίο πλειοδότη να δίνει το ποσό των 45.000 δολαρίων.

Πηγή: collectingcars.com

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...